Rovnako ako ostatné rezorty Aminess, aj hotel Aminess Khalani Beach ***** bude absolútnym rajom pre letnú dovolenku. Vnútorné a vonkajšie bazény, luxusné wellness centrum, vzdialenosť len 50 m od pláže, štýlové izby a skvelá polpenzia sú v tomto hoteli samozrejmosťou. Okrem toho sa môžete tešiť na bohatý animačný program pre deti aj dospelých. Čerešničkou na torte je poloha hotela, letovisko Makarska patrí medzi najobľúbenejšie v Chorvátsku.

O ubytovaní

Hotel Khalani Beach ***** patrí do známej skupiny hotelov Aminess a je zatiaľ jediným päťhviezdičkovým hotelom v chorvátskom letovisku Makarská. Jeho poloha prakticky priamo na pláži (50 m od mora), bohaté vybavenie a luxusné prostredie z neho robia ideálne letovisko pre dovolenku s rodinou, priateľmi alebo vo dvojici.

Vaše prvé kroky budú pravdepodobne viesť priamo na pláž. Za patričným privítaním pri mori vám však odporúčame zamieriť aj do centra Makarskej (1,2 km), kde sa prejdete po krásnej palmovej promenáde, uvidíte pôsobivé historické budovy a ochutnáte skvelú lokálnu gastronómiu. Ochutnajte napríklad vynikajúce miestne jahňatá alebo ryby, koniec koncov ide o prístavné mesto. Chybu neurobíte ani ochutnávkou regionálneho vína.

V blízkosti Makarskej na vás čakajú ďalšie krásne letoviská, príjemnou prechádzkou sa dostanete do Tučepi (7,1 km) alebo Bašky Vody (7,7 km). Tučepi zaujmú nielen milovníkov kúpania v mori, a to vďaka krásnej 3 km dlhej pláži, ale aj adrenalínových nadšencov, pretože hneď za mestom nájdete lanovú dráhu zipline (7,6 km). V Baške Vode sa nechajte očariť zas miestnou zeleňou, krásnymi kamienkovými plážami a historickými pamiatkami. Všetky zmienené letoviská sú navyše obklopené pohoriami a prírodným parkom Biokovo (10 km), takže na svoje si prídu aj milovníci horskej turistiky.

More a pláže

Areál hotela sa nachádza priamo vedľa kamienkovej pláže Biloševac, od mora vás tak bude deliť doslova len pár krokov. Pláž je 250 m dlhá a skvele vybavená. Využiť môžete sprchy a prezliekacie kabínky, na zapožičanie sú tu ležadlá a slnečníky, na drink či občerstvenie si zájdete k plážovému baru a o vaše bezpečie sa postará skúsený plavčík. Nechýba ani zázemie pre vodné športy. Na vás už je len v pokoji relaxovať, s úžasným výhľadom na pohoria Biokovo a ostrovy Hvar a Brač.

Ďaleko to nebudete mať ani k ďalším plážam. Blízko pláže Biokovky (900 m) nájdete hneď dva vodné parky s nafukovacími atrakciami, z ktorých budú nadšené predovšetkým deti. Dospelí si zase môžu vyskúšať parasailing – lietanie na padáku ťahanom motorovým člnom. Vyraziť môžete aj na pláž Donja Luka (1,5 km), ktorá patrí k najobľúbenejším v Makarskej a je ocenená Modrou vlajkou za čistotu. Aj v jej blízkosti sa nachádzajú nafukovacie atrakcie, a dokonca aj tobogan.

Kde budete spať?

Čakajú na vás izby so vzdušným, štýlovo vybaveným interiérom hodným päťhviezdičkového hotela. Samozrejmosťou je vždy vlastná kúpeľňa, fén, župany, papuče, minibar, televízia, trezor, sada na prípravu kávy a čaju, klimatizácia aj WiFi pripojenie.

  • Izba Classic (29 m²) je jednoduchá, útulne vybavená izba pre maximálne 2 osoby. V izbe okrem dvojlôžkovej postele nájdete aj stolík s posedením a pracovný stôl. V kúpeľni je sprchovací kút.

  • Izba Deluxe s balkónom (31-36 m²) je vhodná až pre 3 osoby, ktoré sa vyspia na dvojlôžkovej posteli a rozkladacej pohovke. Výhodou izby je vlastný balkón s vonkajším posedením a výhľadom do prírody. Nechýba pracovný stôl a lavica na posedenie, kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom.

  • Izba Deluxe s balkónom a výhľadom na more meria 35 m² a je vybavená podobne ako variant Deluxe s balkónom (rozkladacia pohovka, dvojlôžková posteľ, písací stôl, lavica na posedenie a kúpeľňa so sprchovacím kútom). Má tiež rovnakú kapacitu - 3 osoby. Hlavný rozdiel spočíva vo výhľade, z balkóna s vonkajším posedením totiž budete mať čiastočný výhľad na more.

  • Izba Luxury (35 m²) nakoniec berie to najlepšie z izieb Deluxe – ponúkne 2 postele a 2 prístelky na rozkladacej pohovke, písací stôl, lavicu na posedenie, kúpeľňu so sprchovacím kútom a balkón s vonkajším posedením, z ktorého uvidíte priamo na morskú hladinu.

Na čom si pochutnáte?

V hlavnej reštaurácii hotela sa každé ráno a každý večer servíruje bohatý bufet plný lokálnych i medzinárodných špecialít, vynikajúcich dezertov a pokrmov z tých najčerstvejších surovín. Pochutnať si môžete aj na terase strešnej reštaurácie 7 Seas s krásnym výhľadom na more alebo v reštaurácii Eat Like a Local, kde vám naservírujú autentické dalmátske jedlá. Na desiatu či skvelý kokteil sa potom kedykoľvek zastavte v plážovom bare.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre s rozlohou 1 600 m² na vás čaká skutočne luxusný zážitok. Wellness je rozdelené do niekoľkých častí - SPA zóna zahŕňa rituálny kúpeľ hammam, turecký parný kúpeľ, fínsku saunu a bio saunu, vírivku, zážitkové sprchy a oddychovú zónu s pohodlnými ležadlami, čerstvým ovocím a nápojmi. Pre náročných je k dispozícii privátna SPA miestnosť s vírivkou, 2 masážnymi stolmi, infrasaunou, relaxačnou posteľou a sprchou.

Beauty zóna pozostáva zo 4 masážnych miestností, kde si môžete vychutnať masáže celého tela, vrátane masáže tváre, skrášľujúcich procedúr, peelingov, manikúry či pedikúry. Súčasťou wellness je aj plne vybavené fitness centrum.

V bazénovej časti nájdete krytý bazén s rozlohou 176 m², vírivku a oddychovú zónu s ležadlami a občerstvením. Zaplávať si môžete aj v 2 vonkajších bazénoch (250 a 140 m²), každý z nich je vybavený bazénovým barom. Vo vonkajšej časti sa nachádza ďalšia vírivka, detský bazénik a ležadlá na opaľovanie a relaxáciu.

Cestujete s deťmi?

Hotely skupiny Aminess sú známe vďaka svojmu skvelému animačnému programu a hotel Khalani ***** nie je výnimkou. Pre najmenších je tu detská zóna Miramì Fun Factory s oddelenými časťami pre deti do 3 a od 4 do 10 rokov. K dispozícii je aj stráženie detí, ktoré si v prípade potreby môžete dohodnúť aj mimo otváracích hodín detskej zóny, posedenie pre rodičov, kuchynka na prípravu jedla pre deti a miestnosť na spanie. Deti si môžu vyskúšať lekcie plávania v detskom bazéne, zábavné hry, tvorivé dielne a večerný program vrátane minidiskotéky alebo kina. Staršie deti sa určite zabavia pri rôznych interaktívnych hrách, športových súťažiach, workshopoch či tanečných lekciách.

Niečo naviac

Hneď vedľa hotela nájdete 8 vonkajších a 2 vnútorné tenisové kurty, môžete sa tiež zapojiť do rôznych športových a zábavných aktivít, ktoré sa v hoteli organizujú. Užijete si napríklad kvízové večery, hudobnú zábavu, zaujímavé workshopy, kinovečery a ďalšie.

Aminess Khalani Hotel *****

Aminess Khalani Hotel *****

Ivana Gorana Kovačića 14 , Makarska
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ROMANA d.o.o. IČ: MB02123622


+385 51 356 572

Ivan.Lukaric@aminess.com

Check In
15:00 - 15:00
Check Out
10:00 - 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie na parkovisku 8 €/noc alebo v garáži 15 €/noc.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
1,1 km