Na dovolenke v Chorvátsku si okrem mora užijete aj komfort v moderných apartmánoch Premantura Dom Apartments na polostrove Istria. Ubytovať sa tu môžete s celou rodinou - dve deti majú pobyt s vami zadarmo. Kuchyňa je plne vybavená a k moru je to kúsok.

O ubytovaní

Apartmány Premantura - Villa Istra & Villa Oliva sa nachádzajú na najjužnejšom cípe Istrie v malom mestečku Kamenjak iba 100 m od mora. Ponúkajú ideálne podmienky pre turistov, cyklistov, potápačov, surfistov i rodiny s deťmi.

Hlavnou výhodou tejto oblasti je bezprostredná blízkosť Prírodného parku Kamenjak (3 km). Nájdete tu veľa zátok, mysov a pláží. Hlavným turistickým magnetom polostrova sú podmorské jaskyne, predovšetkým 10 metrov vysoká Kolumbarica (4 km). Za najkrajšie pláže sú pokladané Radović (4 km) a Pinižula (2 km) na západnom pobreží. V neďalekom meste Pula (12 km) na vás čaká množstvo pamiatok vrátane stredovekého rímskeho amfiteátra. Obľúbenou atrakciou sú tiež tzv. svietiaci obri (žeriavy v prístave) či morské akvárium v bývalej pevnosti.

Kde budete spať?

Apartmány sa nachádzajú v troch nových a moderných budovách: Villa Istra, Villa Magnolia a Villa Oliva s hlavnou recepciou. Vo všetkých budovách je k dispozícii bezplatné WiFi pripojenie. K dispozícii sú tri typy apartmánov:

Studio (35 m²) - zahŕňa halu so šatníkovou skriňou a obytnú miestnosť s kuchynským kútom a dvoma pohovkami (prvá rozkladacia pre 2 osoby, druhá ako prístelka). Súčasťou je aj televízia a balkón s posedením. Kuchynka je plne vybavená vrátane jedálenského stola.

Apartmán s 1 spálňou (50 m²) - súčasťou je hala s úložnými priestormi, obývacia izba s plne vybaveným kuchynským kútom a spálňa s manželskou posteľou. Ďalej tu nájdete balkón a kúpeľňu. Obývacia miestnosť zahŕňa dve rozkladacie sedačky celkom pre 3 ďalšie osoby.

Apartmán s 2 spálňami (90 m²) - nájdete tu dve haly, dve spálne, kúpeľne i dva balkóny. Spoločnou časťou je obývacia izba s pohovkami, na ktorých sa môžu vyspať ďalšie tri osoby. Samozrejmosťou je televízia, posedenie na balkóne a všetko potrebné kuchynské vybavenie.

Niečo naviac

Funguje tu tiež požičovňa bicyklov.

Apartments in Premantura - Villa Istra & Villa Oliva

Apartments in Premantura - Villa Istra & Villa Oliva

Runjačica 52B , Premantura
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ALTEA GROUP d.o.o. IČ: 31094709297


+38 599 210 1423

premanturabooking@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
50 m