Prekrásny Jadran v lete láka na odpočinok pri mori. Vydajte sa za ním s rodinou na chorvátsku Istriu do priestranných Apartmánov Unije. Tešiť sa môžete na pohodlné ubytovanie pre až 5 osôb, na hranie spoločenských hier a večerné grilovanie. K kamienkovej pláži s príjemne teplým morom to budete mať iba 200 m.

O ubytovaní

Apartmány Unija nájdete v pokojnom letovisku Duga Uvala na západnom pobreží chorvátskej Istrie. Nádherná príroda, atraktívne výletné ciele v okolí a skvelé možnosti kúpania robí z tohto miesta dokonalú destináciu pre vašu dovolenku na Jadrane. Najbližšia pláž leží iba 200 m od ubytovania a v pešej vzdialenosti je ďalej niekoľko zátok ideálnych na kúpanie. Duga Uvala patrí k menším letoviskám, a tak si tu užijete oddych a pokoj v obklopení krásnej stredomorskej vegetácie. Nechýba tu, samozrejme, ani množstvo športovísk a reštaurácií.

Za starobylými pamiatkami sa vydajte do malebných miest Pula (20 km) a Rovinj (40 km). Obľúbený Aquapark Istralandia (75 km) je vzdialený asi hodinu cesty autom. Na južnom cípe Istria láka na návštevu polostrov Kamenjak (30 km) s mnohými zátokami a úchvatnou chránenou prírodou. Tu si na svoje prídu milovníci rôznych vodných športov, ako je potápanie, rybárčenie či surfing. Na túru sa potom môžete vydať do prírodného parku Učka (46,7 km) s nedotknutou horskou krajinou, kaňonom Vela Draga, náučným chodníkom a ďalšími lákadlami.

More a pláže

Len pár krokov vás bude deliť od pláže Punta (200 m), ktorá zaujme okrem iného vonkajšou telocvičňou, školou potápania, a je prístupná aj so psami. Pláž je ale kamenistá a na opaľovanie na osuške nebude dvakrát pohodlná. Priamo na ňu ale nadväzuje pláž Aloha (280 m) s hladkými kamenistými plochami, kde si môžete aj poležať na osuške. Na dosah budete mať aj plážový bar na občerstvenie.

Pre rodiny s deťmi bude ideálnou voľnou neďaleká pláž Duga Uvala (1 km). Tá je kamienková, s miernym zostupom do mora a množstvom zábavy. Môžete si zapožičať vodné bicykle či vybavenie na vodné športy a deti sa vyšantia na nafukovacích vodných atrakciách.

Na čom si pochutnáte?

Pokrmy si môžete pripraviť vo vybavenej kuchynke priamo v apartmáne. Priamo v budove sa tiež nachádza obchod a lokálna kaviareň.

Niečo naviac

Hostia majú možnosť zadarmo využívať gril a grilovacie príslušenstvo na záhrade.

Apartments Unija

Apartments Unija

Pavičini 604 , Krnica
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
UNIJA-TRADE d.o.o. IČ: 95814714031


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 7 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,6 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km

Tipy na výlet

Pula

Pula Tip na výlet

Chorvátske mesto Pula je najväčším mestom polostrova Istria, a zároveň najstarším mestom východného pobrežia Jadranu. Pula je významným dopravným uzlom - z prístavu sa dopravíte ľahko napríklad do Benátok a nachádza sa tu tiež medzinárodné letisko. Návštevníkov zaujme množstvo pamiatok a stavieb, ktorým dominuje Amfiteáter (chorvátsky Arena). Okrem neho si môžete obzrieť chrámy, triumfálny oblúk a dve divadlá. Rušné turistické centrum ponúka rôzne kultúrne podujatia, pohodu a pokoj si potom užijete prechádzkou popri pobreží alebo posedením v útulných kaviarničkách a tavernách.

Viac informácií
Amfiteáter Pula
Amfiteáter Pula
Vodný park Aquacolors
Vodný park Aquacolors
Rovinj
Rovinj