V krásnej prírode Valašska a Bielych Karpát nájdete neďaleko Valašských Kloboukov Rekreačné stredisko Královec. Ubytujte sa v jednom z bungalovov, ktoré sú ideálne až pre 4 osoby a hodia sa teda aj pre rodiny s deťmi. V cene pobytu je polpenzia, využitie fínskej sauny a taktiež bohaté možnosť vyžitia pre deti i dospelých. Čo napríklad ping pong, biliard či detské ihrisko s preliezkami? Niečo dobré si pripravíte na grile alebo v ohnisku.

O ubytovaní

Rekreačné stredisko Královec sa nachádza vo Valašských Kloboukoch, v lone Bielych Karpát. Okolitá príroda priamo pozýva na rôzne prechádzky a výlety, medzi populárne ciele patrí napríklad rozhľadňa na Královci (550 m), pozorovateľňa Durch (2,8 km) alebo hora Klášťov (15 km) so zvyškami pravekého hradiska.

Pri honbe za kultúrou a históriou môžete navštíviť múzeum skautingu v Návojnej (9 km), hasičské múzeum vo Vlachovej Lhote (9 km) alebo vojenské múzeum v Loučke (18 km).

Neďaleké mesto Valašské Kloubouky (3,8 km) zase ponúkne celú mestskú pamiatkovú zónu s 33 pamätihodnosťami, ako sú napríklad Stará radnica, Drevenica Kosenka alebo Kaplnka Panny Márie. V lete potom môžete vo Valašských Kloboukoch zájsť na kúpalisko (4 km), vyraziť na niektorú z blízkych cyklotrás, alebo si urobiť výlet k Lačnovským rybníkom (9 km).

Dávku histórie, ale aj relaxácie, vám ponúknu aj preslávené Luhačovice (30 km). Tu sa môžete prejsť po kúpeľných kolonádach, obdivovať miestne historické monumenty a navštíviť obľúbené kúpele, kde si oddýchnete a načerpáte novú energiu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednom z komfortných bungalovov s presvetleným interiérom a drevenými doplnkami. Tie ubytujú až 4 osoby, môžete teda vyraziť v páre aj s rodinou. Každý bungalov má vlastnú kúpeľňu a okrem lôžok ponúka aj posedenie a kuchynský kút s chladničkou a varnou kanvicou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii strediska Královec vám ráno pripravia pestré raňajky formou bufetu a večer sa môžete tešiť na dvojchodovú večeru. Počas slnečných dní si jedlo vychutnáte na terase s úchvatným výhľadom do okolia. Na mieste je tiež menší bar s čapovaným pivom a ďalšími nápojmi.

Obed si môžete vybrať z jedálneho lístka, alebo vyraziť napríklad do neďalekého mestečka Valašské Klobouk& a vyskúšať niektorý z miestnych podnikov. Populárny je napríklad hostinec s vínnou pivnicou U Františka alebo Pizzéria U Klempířů.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu môžete na relaxáciu využiť fínsku saunu priamo v areáli rekreačného strediska. Tá je určená až pre 5 osôb.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je toto miesto obklopené prírodou ako stvorené. Vyvádzať sa môžu okrem iného na detskom ihrisku s pieskoviskom a preliezačkami, alebo vo vnútornej detskej herni.

Niečo naviac

Staršie deti i dospelých čaká v areáli športové ihrisko, stôl na ping pong či biliard. Pobyt si môžete spríjemniť aj využitím vonkajšieho ohniska alebo grilu.

Rekreační středisko Královec

Rekreační středisko Královec

Na Královci 460 , Královec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SINNER s.r.o. IČ: 17190509


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
28 km
Zastávka
3,5 km
Zjazdovka
13,6 km

Tipy na výlet

Valašsko

Valašsko Tip na výlet

Máloktorá oblasť je tak dobre známa pre svoje tradície, folklór a bohatý kultúrny život, ako Valašsko na východe Moravy. Či už vás zaujíma ľudová architektúra, krásna príroda, hrady, zámky a múzeá alebo chcete jednoducho zažiť valašskú atmosféru, miest k návšteve nájdete nespočetné množstvo. Vrcholky Beskyd stoja nad jednou z kultúrne najpestrejších oblastí Českej republiky.

Čo patrí ku skvostom Valašska?

  • Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm
  • stavby Dušana Jurkoviča na Pustevnách
  • ZOO a zámok Zlín - Lešná
  • Vydajte sa aj na Jurkovičovu rozhľadňu, do valašskomeziříčskej gobelínky alebo do Hornej Lidče, kde môžete obdivovať ručne vyrezávaný betlehem.

K aktívnemu odpočinku slúži pre cyklistov, in-line korčuliarov, turistov i bežkárov cyklotrasa Bečva. Na trase dlhej celkom 141 km sa budete môcť zastaviť v centrách historických miest s množstvom zaujímavých pamiatok, ako je Vsetín, Valašské Meziříčí, Hranice, Lipník nad Bečvou alebo Přerov.

Viac informácií
Biele Karpaty
Biele Karpaty
Luhačovice
Luhačovice
Zámok Nový Světlov
Zámok Nový Světlov