Užite si pobyt v Prahe s ubytovaním v Hoteli Luník ***, ktorý nájdete v samotnom centre mesta. Budete to tak mať blízko ku všetkým významným pamiatkam a atrakciám. V cene sú raňajky formou bufetu, zľava na parkovanie a tiež dieťa do 3 rokov zdarma.

O ubytovaní

Hotel Luník *** sa nachádza v malebnej lokalite Královských Vinohrad a ponúka príjemné ubytovanie v samotnom srdci Prahy. Na Václavské námestie (600 m) dôjdete pešo behom pár minút.

Doslova pár krokov od hotela sú stanice metra trás A a C, a tiež zastávka električky a autobusov. Ľahko sa tak dostanete na všetky pamiatky a zaujímavé miesta, ktoré česká metropola ponúka. V centre Prahy láka na návštevu Staromestské námestie s orlojom (2 km), Karlov most (2,2 km), Pražský hrad (4 km) a Vyšehrad (2 ,5 km).

Za kultúrou a poznaním vyrazte do Národného múzea (600 m), Národného divadla (2 km), do Rudolfina (2,5 km) či do Národného technického múzea (3 km). Ako na dlani celú Prahu uvidíte z Petřínskej rozhľadne (3,5 km), kam môžete dôjsť príjemnou prechádzkou, alebo vyjsť lanovkou.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo štýlovo vybavených, elegantných izieb typu Standard alebo Comfort. V každej izbe budete mať k dispozícii kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom, WiFi pripojenie, zatemňovacie závesy a hypoalergénne lôžkoviny.

  • Dvojlôžková izba Standard má plochu 16 m² a je vybavená manželskou posteľou (180x200 cm) alebo oddelenými jednolôžkami, pracovným stolom s osvetlením a sadou na prípravu kávy a čaju.

  • Trojlôžková izba Standard meria 21 m² a nájdete v nej 3 jednolôžkové postele (90x200 cm), z ktorých 2 je možné spojiť do dvojlôžka. Nechýba set na prípravu kávy a čaju či pracovný stôl s osvetlením,

  • Dvojlôžková izba Comfort ponúkne priestor 20 m² a manželskú posteľ (180x200 cm) alebo samostatné jednolôžka (90x200 cm). Samozrejmosťou je pracovný stôl a sada na prípravu kávy a čaju, oproti variantu Standard ale poteší aj klimatizácia, Smart televízia, kávovar Nespresso a luxusná hotelová kozmetika.

  • Trojlôžková izba Comfort je vybavená rovnako ako dvojlôžkový variant (klimatizácia, Smart televízia, kávovar Nespresso, luxusná hotelová kozmetika, pracovný stôl a set na prípravu kávy a čaju), líšia sa iba počtom postelí. Tie môžu byť ako 3 jednolôžka, alebo poskladané do dvojlôžka a samostatnej postele.

Na čom si pochutnáte?

Na každý deň pobytu v českej metropole načerpáte energiu z výdatných raňajok vo forme bufetu.

Hotel Luník ***

Hotel Luník ***

Londýnská 50 , Praha 2
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Luník, spol. s r.o. IČ: 45279764


224 253 974

recepce@hotel-lunik.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
400 Kč/1. a 2. noc, 350 Kč/3. a ďalšia noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
12,4 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Václavské námestie
Václavské námestie
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Zoo Praha a Botanická zahrada
Zoo Praha a Botanická zahrada