Či už vyrážate na dovolenku s rodinou alebo s priateľmi, v Hoteli Leyla *** na vás čaká vždy skvelý zážitok. Ubytovanie vás očarí horskou atmosférou a lokalita priamo pri jazere Lipna je skvelá na dni plné výletov a aktivít. Prejdite si napríklad Chodník korunami stromov alebo si užite relax v neďalekom Aquaparku Frymburk. Navyše si pochutnáte na vynikajúcej polpenzii v reštaurácii preslávenej nielen českou, ale aj kaukazskou kuchyňou.

O ubytovaní

Hotel Leyla *** nájdete na kraji mestečka Frymburk, priamo pri slávnom jazere Lipno. Budova hotela zaujme už na prvý pohľad, pripomína klasické horské hotely a poteší vás svojou útulnosťou. Okolie Lipna je potom plné výletných cieľov a zaujímavých aktivít bez ohľadu na ročné obdobie.

V lete sa, samozrejme, môžete tešiť na kúpanie, vodné športy, plavbu na loďkách a ďalšiu zábavu na jazere. Veľkým lákadlom sú ale aj cyklistické chodníky alebo pešie výlety. Vyrazte napríklad ku zrúcanine Vítkovho hrádku (7,4 km), ku Schwarzenberskému plavebnému kanálu (29 km), ktorý je najväčšou technickou pamiatkou na Šumave, alebo ku krásnemu Plešnému jazeru (36 km ).

Ak práve výletom a kúpaniu v jazere nepraje počasie, skvelým útočiskom bude Aquapark a wellness Frymburk (1,3 km) s niekoľkými bazénmi, saunami, soľnou jaskyňou a wellness procedúrami. Pre adrenalínových nadšencov je tu potom Strelnica Frymburk (3,2 km) a Arena Gokart (1,1 km) s motokárami pre dospelých aj pre deti.

V zimnom období sa pripravte aj na skvelú lyžovačku. Najbližším lyžiarskym centrom je Skiareál Lipno (5,8 km) s tromi lanovkami, za návštevu stoja aj rakúske ski areály Sternstein (30 km) a Hochficht (50 km). V hlbokých mrazoch sa navyše hladina samotného jazera Lipno mení na Ľadovú magistrálu, ktorá je s dĺžkou viac ako 10 km jednou z najdlhších prírodných korčuliarskych dráh na svete.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 20 komfortných izieb a apartmánov, ktoré vás očaria krásnym dreveným stropom a dreveným nábytkom. Vo všetkých izbách je k dispozícii WiFi pripojenie k internetu.

Dvojlôžkovú izbu nájdete na prvom poschodí a je vybavená manželskou posteľou, malou chladničkou, ventilátorom a televíziou. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou.

Trojlôžková izba sa tiež nachádza na prvom poschodí a jej vybavenie je veľmi podobné. Očakávať môžete televíziu, ventilátor aj malú chladničku, okrem manželskej postele v nej ale nájdete aj samostatné jednolôžko. Opäť nechýba kúpeľňa so sprchou, umývadlom a toaletou.

Štvorlôžková izba na prvom poschodí sa skladá z dvoch samostatných spální, z ktorých jedna je vybavená manželskou posteľou a druhá oddelenými jednolôžkami. Ani tu nechýba televízia, ventilátor, malá chladnička a kúpeľňa so sprchou, toaletou a umývadlom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Leyla na vás čaká naozaj nevšedný gastronomický zážitok. Okrem klasických českých jedál sa tu totiž podávajú aj špeciality kaukazskej kuchyne, vrátane najrôznejších šalátov, kebabov či pokrmov z ovčieho mäsa.

Každé ráno vám v reštaurácii naservírujú výdatné raňajky formou teplého a studeného bufetu s nápojovým automatom s džúsmi a automatom na kávu. Môžete si tiež priobjednať čerstvé vajíčka v rôznych úpravách, slaninu alebo lievance.

Obed či večeru si vyberiete z jedálneho lístka (večera v rámci polpenzie navyše zahŕňa aj polievku a nealko nápoj). Pokiaľ vyrážate cez deň na výlet, v reštaurácii vám radi pripravia snack balíček s obloženou bagetou, nápojom, ovocím a sladkosťou. Ten je potrebné dopredu objednať na recepcii.

Cestujete s deťmi?

Deti sa počas dňa skvele zabavia v detskom kútiku alebo na vonkajšom detskom ihrisku.

Niečo naviac

V hoteli si môžete zakúpiť pohľadnice a turistické mapy, k dispozícii budete mať aj úschovňu bicyklov a lyží.

Hotel Leyla ***

Hotel Leyla ***

Frymburk 181 , Frymburk
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
WIZARD STORM s.r.o. IČ: 17631122


737067002

central.val@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zadarmo (pre psa do 20 kg) alebo za 100 Kč/noc (pre psa od 20 kg)
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1,1 km