Zájdite si na dovolenku do Náchoda a užite si príjemný relax v prírode a skvelé výlety. Z Penziónu Amerika to budete mať len kúsok k náchodskému zámku, kúpalisku, rozhľadni a ďalším atrakciám, navyše budete len pár kilometrov od poľských hraníc. Tešiť sa môžete aj na zábavu pri vonkajšom bazéne, večery pri ohnisku a chutnú polpenziu.

O ubytovaní

Penzión Amerika stojí na pokojnom mieste uprostred lesa, kúsok od kúpeľného mesta Náchod, neďaleko poľských hraníc. Príjemnou prechádzkou sa odtiaľto dostanete k náchodskému zámku (3,3 km), kde si môžete vybrať zo štyroch prehliadkových okruhov, vrátane jedného určeného pre deti. Prehliadku zámku môžete doplniť návštevou zvernice Zámocký kopec (3,8 km) s danielmi a muflónmi. Hneď vedľa obory nájdete Lanový park Hopstráda (3,3 km) a o kúsok ďalej Jiráskovo kúpalisko Náchod (3,6 km).

Ak sa vydáte od penzióna na druhú stranu, dôjdete k Jiráskovej turistickej chate s rozhľadňou Dobrošov (1,7 km), kde si môžete dať niečo na jedenie a vyšplhať na vyhliadkovú plošinu vo výške 15 m, z ktorej uvidíte na Krkonoše , Orlické hory aj priehradu Rozkoš. Nadšenci do vojnovej histórie budú z tejto lokality vo vytržení, takmer na jednom mieste totiž budú mať Múzeum Kahan III (1,3 km) (bývalé predvojnové opevnenie), delostreleckú pevnosť Dobrošov (1,5 km) a pechotný zrub Můstek (1,4 km). O kus ďalej sú navyše ešte ďalšie zruby a bunkre.

V lete si môžete urobiť výlet k vodnej nádrži Rozkoš (15,3 km) s plážou a ponukou vodných športov. V zime sa vám zase môže hodiť zjazdovka Maliňák, ktorá je cca 15 minút autom od penziónu. Urobte si tiež výlet cez hranice, do kúpeľného mesta Kudowa-Zdrój to nie je ani 10 km. Za návštevu tu stojí predovšetkým aquapark Vodní svět, Kúpeľný park s rybníkom alebo tradičná smažiareň rýb, kde si nielen pochutnáte na rybích špecialitách, ale môžete si vyskúšať aj rybolov.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z novo zrekonštruovaných dvoch až štvorlôžkových izieb s dreveným nábytkom. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. K vybaveniu ďalej patrí pohodlná manželská posteľ alebo dve oddelené postele, malý stolík s posedením, veľká šatníková skriňa a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu sa servírujú raňajky formou bufetu so sladkým aj slaným pečivom, ovocím, zeleninou, údeninami, syrmi, cereáliami, jogurtmi a inými dobrotami. V ponuke sú tiež dvojchodové večere.

Kde budete relaxovať?

V lete si skvele oddýchnete pri vonkajšom bazéne (12x8x1,8 m), po kúpaní sa budete príjemne slniť na vonkajšej terase.

Niečo naviac

K večernému času s rodinou alebo s priateľmi môžete využiť jedáleň s krbom alebo halu s komfortným posedením. V teplejších mesiacoch si užijete aj večery pri vonkajšom ohnisku.

Penzion Amerika

Penzion Amerika

Dobrošov 60 , Náchod
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jarmila Hejzlarová IČ: 41254724


+420 604 893 939

penzion-amerika@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc - príplatok za upratovanie v prípade znečistenia izby
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
4 km
Zastávka
2,2 km
Zjazdovka
6,6 km
Bežkovanie
19 km