Príďte si oddýchnuť do kúzelnej prírody Moravského krasu. Hotel U Tří volů *** a Porčův Mlýn ponúka štýlové ubytovanie v izbách Deluxe, ale aj chutnú polpenziu a nespočetne miest na relaxáciu. V horúcich dňoch sa nechajte zlákať záhradou a rybníkom, v chladnejších si zase užijete vnútorný bazén a parnú saunu.

Overené Travelkingom

“Hotel U Tří volů leží v nádhernej kopcovitej oblasti plnej pastvín, lúk, polí a lesov. Nalákať vás hotel môže nielen na veľký bazén so saunou, ale aj na modernú reštauráciu s terasou. Izby boli menšie, ale čisté a personál milý a ochotný. Ak by som mala vypichnúť to najlepšie, je to práve tunajšia pokojná lokalita - krásny Moravský kras, blízkosť mesta Boskovice či rozhľadňa Žernovník alebo zámok Lysice.” Prečítajte si celú recenziu

Michaela Nallerová - Obchodný tím
Osobne overené v: Októbri 2023

O ubytovaní

Hotel U Tří volů *** a Porčův Mlýn sa nachádza v malebnej dedinke Býkovice neďaleko juhomoravského mesta Blansko. Príďte si užiť pohodový pobyt, moderné ubytovanie aj oddych vo wellness.

Mierne kopcovitá krajina je ideálna pre turistiku a výlety na bicykloch. Cyklotrasa vedúca priamo okolo ubytovania vás zavedie napríklad do neďalekého mestečka Černá Hora (3,5 km), kde môžete navštíviť múzeum pivovarníctva. Parádnymi cieľmi sú tiež nádherný zámok Rájec nad Svitavou (10 km), zámok Lysice (4 km) a zámok Kunštát s úchvatnou zámockou záhradou. Prekrásne výhľady budete mať z neďalekých rozhľadní: Žernovník (5 km), Malý Chlum (7 km) a Spešovské rozhľadne (8 km).

Ďaleko to nebudete mať ani do najvýznamnejšej krasovej oblasti v strednej Európe - Moravského krasu (20 km). Z viac ako 1 100 jaskýň ich môžete niekoľko navštíviť. Medzi prístupné jaskyne Moravského krasu patria Punkevná jaskyňa (26 km), Sloupsko-šošůvské jaskyne (19 km), jaskyňa Balcarka (24 km), Kateřinská (21 km) a jaskyňa Výpustek (26 km). Z dvoch vyhliadkových mostíkov si môžete prezrieť aj 138,5 m hlbokú priepasť Macocha (26 km).

Vstupnou bránou do Moravského krasu je mesto Blansko (13 km). Dominantou mesta je zámok Blansko (14 km), v priestoroch ktorého je si pozriete expozíciu Múzea Blanenska, ktoré sa ako jediné v Česku špecializuje na dejiny železiarstva od praveku po súčasnosť. Milovníkom technických pamiatok zase odporúčame navštíviť huta Klamovka.

Počas zimy si pobyt spestrite lyžovačkou v Ski areáli Olešnice na Moravě (20 km) alebo korčuľovaním na klzisku v Lysickej obore (4 km). Za letným osviežením vyrazte na kúpalisko Lysice (4 km) alebo do aquaparku Blansko (14 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete buď v Hoteli U Tří volů ***, alebo v Porčově Mlýne. Či už zvolíte akýkoľvek typ ubytovania, tešte sa na maximálne pohodlie.

Dvojlôžková izba Deluxe (Hotel U Tří volů ***) disponuje vlastnou kúpeľňou a vybavením v podobe televízie, WiFi pripojenia, písacieho stola a minibaru. Súčasťou je aj balkón.

Dvojlôžková izba Deluxe (Porčův mlýn) poskytuje útulné ubytovanie v štýlovom prostredí historického mlyna. Izby sú ladené do červenej, alebo modrej farby a je v nich k dispozícii WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou balíčka je polopenzia podávaná v budove hotela U Tří volů *** (cca 400 m od Porčově Mlýna). Každé ráno pobytu na vás budú čakať švédske stoly s výdatnými raňajkami vo forme bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka a večer sa môžete tešiť na servírované dvojchodové večere s možnosťou výberu z menu.

Kde budete relaxovať?

Zábavu aj odpočinok na vás čaká pri vnútorným bazéne s protiprúdom, masážnymi tryskami a chrličom. K dispozícii je tiež parná sauna a dopriať si dokonca môžete aj masáž.

Hotel U Tří volů *** a Porčův Mlýn

Hotel U Tří volů *** a Porčův Mlýn

Býkovice 30 , Lysice
Česká republika

+420 725 378 809

info@utrivolu.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
60 m
Zjazdovka
25 km
Bežkovanie
20 km

Tipy na výlet

Zámok Lysice

Zámok LysiceTip na výlet

Navštívte barokový zámok s ojedinelou záhradou a bohato zariadenými interiérmi, ktoré môžete obdivovať hneď v dvoch prehliadkových okruhoch. Ďalšie okruhy sa sústreďujú na už spomínanú záhradu, záhradníctvo a oranžériu. Spolu so vstupenkou do zámockého parku obdržíte plánik, aby ste sa medzi kríkmi, altánkami a pergolami nezamotali. Vstupné do záhrady vás vyjde na 40 Kč, plná cena za prehliadku reprezentačných priestorov zámku je 120 Kč.

Moravský kras
Moravský kras
Blansko
Blansko
Zámok Blansko
Zámok Blansko