Keď na južnú Moravu, tak štýlovo! Ubytujte sa v slávnom Vinárstve Skoupil, ktoré nájdete priamo vo Velkých Bíloviciach. Tešte sa na moderné ubytovanie a chutné raňajky. Zapožičať si môžete bicykle alebo kolobežky, aby sa vám krásy južnej Moravy spoznávali pohodlnejšie. Za príplatok je možné dohodnúť aj degustáciu vín či zariadiť piknikový kôš.

O ubytovaní

Vinařství Skoupil sa nachádza v srdci Velkých Bílovic, najväčšej vinárskej obce Českej republiky. Okolie plné malebných vinohradov ponúka ideálne podmienky pre turistiku a cykloturistiku. Obľúbené sú napríklad Velkopavlovická vinárska cesta a náučná vinárska cyklotrasa okolo Velkých Bílovic s dĺžkou 5 km. Centrum mesta s kostolom a pevnosťou sa nachádza 1,5 km od ubytovania. Za návštevu rozhodne stojí Lednicko-valtický areál zapísaný v UNESCO (16 km). Okrem krásnej prírody a množstva vinárskych dediniek sa môžete vydať do Aqualandu Moravia (45 km) alebo prekrásneho historického mesta Mikulov (25 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe s výhľadom na Pálavské vrchy alebo vinohrad. Izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, minibarom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Deň začnete raňajkami v bufetovej alebo servírovanej forme. Súčasťou multifunkčného komplexu vinárstva je aj reštaurácia, ktorá ponúka jedinečný zážitok z modernej gastronómie v spojení s tradičnou kuchyňou. Kedykoľvek počas dňa je tu možné ochutnať lahodné jedlá a stráviť príjemné chvíle s pohárom výborného vína z vlastného vinohradu.

Niečo naviac

Priamo na mieste si môžete zapožičať bicykle aj kolobežky. Vinárstvo má vlastnú vinotéku, kde vám profesionáli radi predstavia, odporučia a dajú ochutnať nielen vína, ale aj lokálne syry, med, kávu či čokoládu. Môžete si tiež vybrať z niekoľkých variantov degustácie vína, ktoré prebiehajú vo vinotéke, vo vinárskej prevádzke či v reštaurácii.

Vinařství Skoupil

Vinařství Skoupil

Sadová 1399 , Velké Bílovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Rodinné vinařství Skoupil s.r.o. IČ: 17094747


+420 725 739 989

recepce@skoupil.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 350 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
45 km
Zjazdovka
17 km

Tipy na výlet

Južná Morava

Južná MoravaTip na výlet

Južná Morava je regiónom mnohých podôb. Jej metropolou je Brno, ale nájdete tu tiež malé moravské Toskánsko, tajomnú krasovú oblasť, svetovo najrozsiahlejšie parky Lednicko-valtického areálu, vinársku Pálavu či folklórne Slovácko - a to ešte ani nie je všetko.

Čo ľudia na južnej Morave navštevujú najčastejšie:

  • Aqualand Moravia
  • Lednicko-valtický areál
  • ZOO Brno

Čo by vám ale rozhodne tiež nemalo ujsť:

  • Vila Tugendhat
  • Moravský kras
  • Zámok Slavkov pri Brne a Mohyla míru
  • Westernové mestečko Boskovice
  • Zámok Mikulov

A mnoho a mnoho ďalšieho. S deťmi môžete napríklad vyraziť do rozprávkového podzemia v Znojme či DinoParku vo Vyškove. Ak si ale idete na južnú Moravu trochu odpočinúť od detí, rozhodne nezabudnite navštíviť vínne pivnice vo Valticiach či v Hustopečiach (a ochutnať preslávenú hustopečskú mandľovicu).

Viac informácií
Velké Bílovice
Velké Bílovice
Mikulov
Mikulov
CHKO Pálava
CHKO Pálava