V krásnej prírode Valašska a Bielych Karpát nájdete neďaleko Valašských Kloboukov Rekreačné stredisko Královec. Ubytujte sa v jednom z bungalovov, ktoré sú ideálne až pre 4 osoby a hodia sa teda aj pre rodiny s deťmi. V cene pobytu je polpenzia, využitie fínskej sauny a taktiež bohaté možnosť vyžitia pre deti i dospelých. Čo tak napríklad ping pong, biliard či detské ihrisko s preliezkami? Niečo dobré si pripravíte na grile alebo pri ohnisku.

O ubytovaní

Rekreačné stredisko Královec sa nachádza vo Valašských Kloboukoch, v lone Bielych Karpát. Okolitá príroda priamo pozýva na rôzne prechádzky a výlety, medzi populárne ciele patrí napríklad rozhľadňa na Královci (550 m), pozorovateľňa Durch (2,8 km) alebo hora Klášťov (15 km) so zvyškami pravekého hradiska.

Pri honbe za kultúrou a históriou môžete navštíviť múzeum skautingu v Návojnej (9 km), hasičské múzeum vo Vlachovej Lhote (9 km) alebo vojenské múzeum v Loučke (18 km).

Neďaleké mesto Valašské Kloubouky (3,8 km) zase ponúkne celú mestskú pamiatkovú zónu s 33 pamätihodnosťami, ako sú napríklad Stará radnica, Drevenica Kosenka alebo Kaplnka Panny Márie. V lete potom môžete vo Valašských Kloboukoch zájsť na kúpalisko (4 km), vyraziť na niektorú z blízkych cyklotrás, alebo si urobiť výlet k Lačnovským rybníkom (9 km).

Dávku histórie, ale aj relaxácie, vám ponúknu aj preslávené Luhačovice (30 km). Tu sa môžete prejsť po kúpeľných kolonádach, obdivovať miestne historické monumenty a navštíviť obľúbené kúpele, kde si oddýchnete a načerpáte novú energiu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednom z komfortných bungalovov s presvetleným interiérom a drevenými doplnkami. Tie ubytujú až 4 osoby, môžete teda vyraziť v páre aj s rodinou. Každý bungalov má vlastnú kúpeľňu a okrem lôžok ponúka aj posedenie a kuchynský kút s chladničkou a varnou kanvicou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii strediska Královec vám ráno pripravia pestré raňajky formou bufetu a večer sa môžete tešiť na dvojchodovú večeru. Počas slnečných dní si jedlo vychutnáte na terase s úchvatným výhľadom do okolia. Na mieste je tiež menší bar s čapovaným pivom a ďalšími nápojmi.

Obed si môžete vybrať z jedálneho lístka, alebo vyraziť napríklad do neďalekého mestečka Valašské Klobouk& a vyskúšať niektorý z miestnych podnikov. Populárny je napríklad hostinec s vínnou pivnicou U Františka alebo Pizzéria U Klempířů.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu môžete na relaxáciu využiť fínsku saunu priamo v areáli rekreačného strediska. Tá je určená až pre 5 osôb.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je toto miesto obklopené prírodou ako stvorené. Vyvádzať sa môžu okrem iného na detskom ihrisku s pieskoviskom a preliezačkami, alebo vo vnútornej detskej herni.

Niečo naviac

Staršie deti i dospelých čaká v areáli športové ihrisko, stôl na ping pong či biliard. Pobyt si môžete spríjemniť aj využitím vonkajšieho ohniska alebo grilu.

Rekreační středisko Královec

Rekreační středisko Královec

Na Královci 460 , Královec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SINNER s.r.o. IČ: 17190509


605 744 674

info@kralovec.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,6 km
Zastávka
3,5 km
Zjazdovka
13,6 km