Či už patríte medzi milovníkov golfu, alebo si len radi užijete relax v krásnom prostredí, Hotel Austerlitz Golf *** v Slavkove pri Brne pre vás bude ako stvorený. Len niekoľko krokov od hotela nájdete kúpalisko, zámok s prekrásnou zámockou záhradou a pamätné napoleonské bojisko. V cene balíčka sú chutné raňajky formou bufetu a ak sa na pobyt chystáte s deťmi, uvítate aj veľkú detskú herňu plnú rôznych atrakcií.

O ubytovaní

Hotel Austerlitz Golf *** v Slavkove u Brna je súčasťou rovnomenného golfového rezortu, nemusíte ale patriť práve medzi hráčov golfu, aby ste si dovolenku v tejto lokalite náležite užili. Hneď vedľa rezortu na vás čaká zámok Slavkov (600 m) s prekrásnym zámockým parkom. Milovníci histórie si užijú prehliadky zámockých komnát, vyznávači aktívnej dovolenky zase môžu vyskúšať najrôznejšie atrakcie, ktoré zámocký park ponúka - lukostreľbu, bedminton, chôdzu na lane a ďalšie.

V lete sa potom osviežite na neďalekom kúpalisku (750 m) s ponukou plážových športov. Pokiaľ preferujete prírodné kúpanie, vyrazte ku kúpaciemu biotopu Kovalovice (8,9 km) alebo do bývalého kameňolomu pri Lulči, kde sa dnes nachádza kúpalisko U Libuše (21,9 km). Kedykoľvek počas roka vás potom privíta Aquapark Vyškov (23,1 km) s toboganmi a vodnými atrakciami, vírivkou, parnou saunou a 2 fínskymi saunami.

Vo Vyškove (19,4 km) nájdete tiež zámok s múzeom, Zoopark a DinoPark. Alebo vyrazte na druhú stranu - do moravskej metropoly Brno (22,8 km). Hneď skraja na vás čaká Lamacentrum Hády, Mini ZOO Jižanský dvorek alebo náučný chodník Hády a údolie Říčky. V historickom centre uvidíte najznámejšie pamiatky – Starú radnicu, Petrov, Špilberk a i. a pri Brnenskej priehrade si užijete relax v luxusných wellness centrách. V zime potom nesmiete vynechať návštevu vianočných trhov, ktoré rozžiaria väčšinu námestia v centre.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 30 izieb s plochou 30 m², ktoré potešia predovšetkým menšou teraskou s posedením a krásnym výhľadom. Každá izba je vybavená pohodlnou manželskou posteľou, vstavanou skriňou, televíziou a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Srdcom hotela je reštaurácia s veľkou terasou a krásnym výhľadom na okolie, zameraná na domácu a medzinárodnú kuchyňu. Skúsený tím kuchárov varí výhradne z čerstvých a miestnych surovín, bylinky si dokonca pestujú sami. Pochutnáte si tiež na luxusných zákuskoch, domácej limonáde, pivách z minipivovarov a vínach z juhomoravských vinárstiev. V Hoteli Austerlitz Golf *** skrátka vyskúšate to najlepšie, čo miestny kraj ponúka.

Cestujete s deťmi?

Vaše deti sa vyšantia vo veľkej, modernej detskej herni Vlnka v suteréne hotela. Z farebných loptičiek, opičej dráhy, šmykľaviek a ďalších atrakcií budú nadšené. K dispozícii je aj sekcia pre batoľatá.

Za pekného počasia si užijú veľa zábavy aj na vonkajšom ihrisku s pieskoviskom, šmykľavkou a hojdačkami.

Niečo naviac

Stačí prejsť cez parkovisko a ocitnete sa na 18 jamkovom golfovom ihrisku s prírodnými prekážkami, hlbokými bunkrami a umelo vybudovanými vodnými plochami. Za návrhom ihriska stojí architektonické štúdio Hansa-Georga Erhardta zo Steyera, jedného z popredných európskych golfových architektov.

Otestovať môžete tiež indoor golf s 2 simulátormi Foresight, tréningové plochy alebo verejné ihrisko, ktoré je súčasťou zámockého parku.

Golf Hotel Austerlitz ***

Golf Hotel Austerlitz ***

Na golfovém hřišti 1510 , Slavkov U Brna
Česká republika

+420 544 221 588

recepce@hotelausterlitz.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
35 km