Vyskúšajte si na vlastnej koži, aké to je na chvíľu bývať v luxusnom kúpeľnom hoteli, ktorý na svoj pobyt bežne využívajú prezidenti a zahraničné hviezdy. Vo svetoznámom karlovarskom päťhviezdičkovom Hoteli Imperial sa o vás postarajú s profesionalitou a ústretovosťou zároveň. Posilnia tu vaše zdravie 3 rôznymi zdravotnými procedúrami i výbornými pokrmami v rámci polpenzie, a k tomu všetkému môžete využívať hotelového wellness a sportcentrum úplne bez obmedzení.

Overené Travelkingom

“Pobyt sme si užili od samého začiatku, keď na nás hneď po príchode do hotela dýchla atmosféra kúpeľov spojená s luxusom, a zároveň všetko pôsobilo veľmi príjemne, prirodzene. Určite by som vypichol postele v izbách, ktoré boli veľmi pohodlné. Strava bola chutná a rozmanitá a samostatnou kategóriou potom bolo umiestnenie hotela nad kolonádou, s pekným výhľadom na okolie. Wellness s masážou postačilo na oddych po prechádzkach. Vďaka tomu všetkému, a tiež milému personálu, sa sem určite vrátim.” Prečítajte si celú recenziu

Martin Dittert - Obchodný tím
Osobne overené v: Februári 2022

O ubytovaní

Hotel Imperial *****, postavený už na začiatku 20. storočia, sa radí medzi najluxusnejšie hotely v Karlových Varoch. Nielen, že ubytováva slávne osobnosti, ale patrí aj medzi významné karlovarské pamiatky. Týči sa nad historickým centrom mesta ako majestátny zámok, je obklopený krásnym parkom a vedie k nemu historická lanovka. Aj vďaka nej to máte priamo do centra len pár minút. K najväčšiemu prameňu termálnej vody Vřídlo alebo Kostolu sv. Márie Magdalény je to len 400 metrov, k Tržní kolonáde alebo Mlýnskej kolonáde zase 500 m.

Ľahko sa dostanete aj na Sovov chodník (1,9 km), ktorý vás zavedie na tie najkrajšie vyhliadky, odkiaľ uvidíte Karlove Vary ako na dlani. Prekrásne panorámy sa vám rozprestrú z rozhľadne Diana (2,8 km), z vyhliadky Jelení skok (1 km) či z vyhliadky Karla IV. (2,1 km). Pri návšteve Karlových Varov by ste rozhodne nemali minúť pôsobivú budovu Grandhotela Pupp (800 m). Obľúbené je tiež sklárske múzeum Moser (5,2 km) a Múzeum Jana Bechera (2,3 km).​

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo dvojlôžkových izieb, odkiaľ sa budete môcť pokochať nádherným výhľadom buď na Karlove Vary alebo les. V každej izbe nájdete komfortnú posteľ s kvalitnými matracmi, satelitnú televíziu, telefón, WiFi, minibar, župan a papuče, menšie posedenie a vlastnú kúpeľňu s vaňou, umývadlom, fénom, kozmetickým zrkadlom, toaletou aj bidetom.

Izby Superior merajú 27-35 m² a ponúkajú výhľad na kúpeľné lesy, ktorý si parádne užijete, pretože je väčšina týchto izieb vybavená aj balkónom. Okrem klasických postelí, či už vo forme dvojlôžka alebo oddelených jednolôžok, ponúka aj možnosť prístelky.

Izby Superior City View (27-35 m²) sú rovnako veľké a totožne vybavené ako izby Superior, jediný rozdiel spočíva v tom, že tento variant má výhľad na mesto. Aj v tomto prípade sa dočkáte balkónu a možnosti prístelky.

Izby Junior Suite merajú 47 m² a skladajú sa zo spálne a oddeleného obývacieho priestoru. Pri tomto variante máte k dispozícii navyše aj vankúšové menu, z ktorého si môžete vybrať ideálny vankúš pre vás. Nechýba balkón a je možné pridať aj prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Nad reštauráciami v budove hotela určite zaplesá srdce nejedného gurmána. Navštíviť môžete zážitkovú reštauráciu Paris s ponukou českej a európskej kuchyne, bufetovú reštauráciu Prague s otvorenou kuchyňou, skvelým výberom a luxusným interiérom alebo štýlovú kaviareň Café Vienna, kde si pochutnáte na prvotriednych dezertoch a kvalitnej káve. V každom z týchto podnikov sa o chuťové bunky hostí postará tím profesionálnych kuchárov, cukrárov a ďalší kvalifikovaný personál.

Kde budete relaxovať?

V Hoteli Imperial ***** si budete môcť dopriať mnohé kúpeľné terapie, ako sú napríklad minerálne kúpele, masáže, oxygenoterapia a kozmetické služby. K dispozícii je tiež vírivka, sauna a nachádza sa tu športové centrum s fitness centrom a tenisovými kurtmi. Na mieste nechýba ani kaderníctvo.

Hotel Imperial *****

Hotel Imperial *****

Libušina 1212/18 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Imperial Karlovy Vary a. s. IČ: 45359318


+ 420 353 203 113

reservation@spa-hotel-imperial.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 750 Kč/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,3 km