Víno, ženy, spev. A samozrejme pálenka a moravské dobroty. To všetko vás čaká v Penzióne V Zahraničí v Bořeticiach, ktorý leží v areáli 290 vínnych pivníc. V cene je chutná polpenzia. Prvú večeru spestrí hudba a Bořecká losovačka, druhú potom neobmedzená konzumácia sudového vína či arašidov.

O ubytovaní

Penzión V Zahraničí leží v slobodnej spolkovej republike Kraví Hora - štáte, kde je moc sústredená do rovnakých rukách ako vínna réva. Penzión leží priamo v areáli 290 vínnych pivníc, vaše prvé výletné kroky teda určite musia smerovať minimálne do jedného z nich. Vo vzdialenosti 1,5 km sa nachádza areál, ktorý ponúka lyžiarsky vlek, kúpalisko, paintballové ihrisko a bobovú dráhu. Ak túžite po dlhšom výlete, určite sa zastavte do Hustopečí s mandľovníkovým sadom (10 km), Lednicko-valtického areálu (20 km) a CHKO Pálava (20 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlných dvoj, troj alebo štvorlôžkových izbách s celkovou kapacitou 75 lôžok. V každej nájdete televíziu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom a WC.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii zdobené originálnymi moravskými freskami si pochutnáte na tradičných krajových špecialitách, trebárs na pečenom kolienku, zabíjačke a údenom. Každé ráno sa tešte na raňajky formu bufetu - nechýba polievka, údeniny, syry, ovocie, jogurty. K servírovaným večeriam si nezabudnite dať miestne víno.

Niečo naviac

Samozrejmosťou je vínna pivnica. Počas leta je k dispozícii vonkajšie pergola, kde si užijete grilovačku, živú muziku aj burčiak či slivovicu.

Penzion V Zahraničí

Penzion V Zahraničí

Bořetice 484 , Bořetice, Kraví Hora
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Martin Vojtěšek IČ: 44998023


+420 602 730 310

info@penzionkravihora.cz

Check In
16:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 25 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,7 km
Aquapark
33 km
Zjazdovka
2,1 km