Tábor je jedným z najkrajších miest v južných Čechách, vydajte sa spoznať jeho krásu aj vy. Ubytovaní budete v Hoteli Romantik Eleonora ***, ktorý ponúka štýlové izby s nádychom histórie, chutné raňajky aj večere, fľašu vína, sladké prekvapenie aj relaxačný konopný kúpeľ pre dvoch.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Hoteli Romantik Eleonora predčil naše očakávania. Príjemná romantická atmosféra a úchvatný výhľad na rieku aj panorámu mesta Tábor sprevádzali celý náš pobyt. Priestory hotela sú čisté a do detailu vyladené. Na bohatých bufetových raňajkách podávaných v zimnej záhrade sme si naozaj pochutnali, domáce večere nás tiež zasýtili. Užili sme si prechádzky historickým mestom i prírodou v okolí hotela a po nich si dopriali relaxačný konopný kúpeľ so sviečkami priamo v izbe.” Prečítajte si celú recenziu

Zuzana Andělová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Auguste 2022

O ubytovaní

Hotel Romantik Eleonora *** nájdete na okraji juhočeského mestečka Tábor priamo pri rieke Lužnice, na tú budete mať čarovný výhľad z izieb aj terasy.

Pokiaľ vás lákajú predovšetkým historické pamiatky, prejdite si mesto Tábor. Vydajte sa k hradu Kotnov a Bechyňskej bráne (1,3 km), najstarším zachovaným architektonickým pamiatkam mesta, alebo na Táborskú radnicu (1,1 km), ktorá patrí k najvýznamnejším gotickým stavbám v Českej republike. V historickom centre objavíte Žižkovo námestie (1,2 km) so zdobenými meštianskymi domami a renesančnou fontánou. Preskúmať môžete aj táborské podzemie, ktoré je pretkané spletitými chodbami.

Pokiaľ sa chystáte na výlet s deťmi, určite sa im bude páčiť ZOO Tábor (3,3 km) s mnohými exotickými zvieratami. Tá vznikla až v roku 2015, a ide tak o jednu z najmladších zoologických záhrad na českom území. Deti i dospelých určite nadchne aj zastávka v Múzeu čokolády a marcipánu (1 km) spojená s príjemnou ochutnávkou, alebo návšteva Múzea Lega (1,3 km).

Zaujímajú vás skôr prírodné úkazy? Vypravte sa na výlet do CHKO Třeboňsko (30 km), ktorá je známa predovšetkým ako vynikajúca oblasť na pozorovanie vtákov. Krásny zážitok vám zaručí aj návšteva Chýnovskej jaskyne (18 km), ako najrozsiahlejšieho a najkrajšieho krasového útvaru v južných Čechách, alebo Jordánskeho vodopádu (1,8 km). Ten síce nie je klasickou prírodnou pamiatkou, pretože bol umelo vytvorený, to mu ale neuberá na pôvabe a pri pohľade na 18 metrov vysokú kaskádu vody každý stratí reč.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z luxusných izieb vybavených televíziou, telefónom, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou. Interiér je ladený do historického štýlu a z okien izieb budete mať krásny výhľad na rieku Lužnicu či mesto Tábor.

  • Dvojlôžkové izby majú plochu cca 25 m² a sú vybavené manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami. Môžu byť s výhľadom na mesto, alebo za príplatok s výhľadom na rieku. Niektoré umožňujú aj prístelku.

  • Apartmán s 1 spálňou meria 50 m² a zaujme nadštandardnou kúpeľňou, v ktorej nájdete ako sprchu, tak aj vaňu. Má nielen vlastný balkón s výhľadom na rieku, ale aj prístup na terasu. Štandardne je dvojlôžkový, umožňuje ale aj prístelku.

  • Dvojpodlažný apartmán 4+0 (55 m²) je vybavený vaňou a neumožňuje prístelky, je preto vhodný maximálne pre 4 osoby. Nie je vybavený balkónom.

  • Dvojpodlažný apartmán 4+3 (60 m²) má v kúpeľni vaňu a umožňuje až 3 prístelky, dohromady tak ubytuje aj 7 osôb. Tento apartmán nemá balkón.

  • Dvojpodlažný apartmán 4+4 (65 m²) ubytuje aj naozaj veľkú skupinu, so 4 klasickými lôžkami a 4 prístelkami sa do neho zmestí až 8 hostí. Navyše má aj vlastný balkón, v kúpeľni nájdete klasicky vaňu.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sa nachádza v zimnej záhrade s výhľadom na rieku a panorámu mesta Tábor a rieku Lužnicu. Pochutnáte si tu na českých a medzinárodných jedlách prvotriednej kvality. Tá je daná starostlivým výberom tých najčerstvejších surovín, spracovaných s dôrazom na zachovanie osobitých chutí a vôní. K dispozícii je bar na recepcii a kaviareň s ponukou nápojov a občerstvenia a v teplých dňoch môžete posedieť na vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku využite privátnu infrasaunu s relaxačnou zónou, alebo si doprajte konopný kúpeľ s prírodným CBD, ktorý prebieha priamo v izbe.

Niečo naviac

Zabaviť sa môžete hrou – čo tak napríklad biliard, šach či poker?

Hotel Romantik Eleonora ***

Hotel Romantik Eleonora ***

U Lázní 44 , Tábor
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GODARD s.r.o. IČ: 01774778


+420 720 536 570

eleonorahotel.recepce@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
550 Kč/pobyt do 3 nocí, potom 150 Kč/každá ďalšia noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
100 m