Spoznajte Plzeňský aj Karlovarský kraj a oddýchnite si v pokojnom mestečku Konstantinovy Lázně. Pri pobyte v rodinnom Hoteli Jitřenka *** si pochutnáte na výbornej kulinárskej polpenzii a uvoľníte sa v blízkom wellness centre s bazénom, vírivkou aj saunovým svetom. V okolí je plno pamiatok a zaujímavostí, ktoré rozhodne stoja za výlet.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Jitřenka *** sa nachádza v centre pokojného kúpeľného mestečka Konstantinovy Lázně. Mariánské Lázně sú vzdialené len 30 km a Plzeň 40 km. Karlovarský aj Plzenský kraj so všetkými významnými pamiatkami budete mať ako na dlani.

Kde budete spať?

Celková kapacita hotela je 55 lôžok. Ubytovaní budete v izbe vybavenej manželskou posteľou, telefónom, televíziou a chladničkou. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s fénom, v hoteli vás navyše poteší bezbariérový vstup a výťah.

Na čom si pochutnáte?

Majitelia hotela sú kuchári z povolania, a tak sa nie je čomu diviť - na výbornej polpenzii si tu pochutnajú aj najväčší gurmáni. Do zrekonštruovanej reštaurácie s raňajkovým salónikom sa tešte na raňajky formou bufetu i servírované večere pripravované z regionálnych a sezónnych surovín.

K polpenzii pravdepodobne uvítate možnosť dokúpenia obeda či suveníru v podobe domácich marmelád z miestneho ovocia. K hotelu patrí aj cukráreň.

Kde budete relaxovať?

Moderné wellness centrum s rozlohou 800 m² je neďaleko hotela (300 m). K bazénu s príjemne vyhriatou vodou, k vírivkám, fínskej, aroma a parnej saune alebo Kneippovým chodníkom dôjdete do 5 minút.

Hotel Jitřenka ***

Hotel Jitřenka ***

Lázeňská 20 , Konstantinovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Marek Bocan IČ: 61131580


+420 374 625 218

info@hotel-jitrenka.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,8 km