Doprajte si dokonalý relaxačný pobyt neďaleko Luhačovíc v krásnom Valašskom hoteli a Pivních lázních Ogar ***, kde si pochutnáte na skvelom jedle a tiež si dokonale oddýchnete počas pivného kúpeľa v drevenej kadi. V priebehu procedúry môžete neobmedzene konzumovať Starobrno. Deti do 5 rokov zdarma.

O ubytovaní

Užite si pobyt vo Valašskom hoteli a Pivních lázních Ogar ***, ktorý leží v malom mestečku Pozlovice a je obklopený prírodou. Prostredie chránenej krajinnej oblasti Biele Karpaty priamo priam volá na dlhé prechádzky. Zvoliť môžete aj niektorý z náučných chodníkov v okolí Moravských Kopaníc (35 km).

Milovníci kultúry naopak nemusia ani opúšťať hotel, priamo v hotelovej reštaurácii sa totiž pravidelne odohrávajú koncerty známych hudobníkov. Pestrý kultúrny program ale ponúkajú aj neďaleké Luhačovice (4 km), kde sa tiež môžete prejsť po kúpeľnej kolonáde alebo si oddýchnuť v miestnych kúpeľoch.

Športoví nadšenci sa potom vyšantia v Aquaparku Dúha (4,5 km), alebo napríklad aj na zjazdovke, najbližší lyžiarsky areál s vlekom Hlaďáčka nájdete len cca 12 km od hotela. Dostatok športového vyžitia, vrátane in-line chodníka alebo športového areálu s minigolfom a tenisovými kurtmi, ponúka tiež priehrada Luhačovice (1 km).

Kde budete spať?

Bývať budete v jednej z dvojlôžkových alebo trojlôžkových izieb, ktoré sú priestorné, štýlové a útulné. Každá izba je vybavená v rustikálnom štýle s prevahou dreva a prírodných farieb. Samozrejmosťou je satelitná TV, WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa s vaňou či sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Aj v hotelovej reštaurácii Šenk Ogar je hlavným stavebným materiálom drevo. Okrem príjemnej atmosféry si tú užijete vyberanú chuť pokrmov valašskej kuchyne. Často sa tu organizujú koncerty, ktoré sú skvelým zážitkom. Vystupujú tu umelci ako Plavci, Pútnici, ale aj svetový Čechomor.

Kde budete relaxovať?

Keďže si v hoteli zakladajú na svojom jedinečnom prístupe k hosťom a originalite, chceli, aby sa v podobnom duchu nieslo aj ich wellness. A tak vznikli pivné kúpele - Starobrněnské pivní lázně na Ogaru. Na výber sú tu tri procedúry v dĺžke 60 minút, ktoré sa dajú individuálne upravovať. Počas procedúr si môžete dopriať pivo (Starobrno) bez obmedzenia. Následne je možné procedúru rozšíriť ešte o odpočinok vo fínskej saune či o masáž.

Valašský hotel a Pivní lázně Ogar ***

Valašský hotel a Pivní lázně Ogar ***

Hlavní 47 , Pozlovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Valašský Ogar, s.r.o. IČ: 25503529


+420 775 980 012

ogar@ogar.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť