Uprostred krásnej prírody južných Čiech, hneď pri obľúbenej priehrade Lipno, nájdete Penzión Nad jezerem. Ide o ideálne ubytovanie pre rodiny s deťmi, skupiny priateľov i zamilované páry. Penzión má aj vlastné wellness a detské ihrisko.

O ubytovaní

Penzión Nad jezerem sa nachádza v pokojnej juhočeskej lokalite kúsok pri priehrade Lipno (250 m), v osade Kovářov pri Frymburku.

NP Šumava so všetkými jeho lákadlami (Schwarzenberský kanál, Plešné jazero) budete mať v príjemnej dojazdovej vzdialenosti, navštíviť môžete aj Český Krumlov (19 km) zapísaný na Zozname UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe vybavenej prevažne drevených nábytkom, okrem postelí vám bude k dispozícii aj posedenie, televízia, WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V penzióne vás čakajú bufetové raňajky a servírované večere s tromi chodmi. Po celý deň vám bude k dispozícii aj mikrovlnná rúra a rýchlovarná kanvica. V lete príde vhod posedenie na letnej terase a možnosť grilovania.

Kde budete relaxovať?

Veľkou výhodou penziónu je vlastné wellness centrum. Po celodennej námahe na bicykli v lete alebo na bežkách v zime iste oceníte bazén s protiprúdom, vírivku a fínsku saunu.

Cestujete s deťmi?

Deti sa vybláznia v detskom kútiku alebo na ihrisku pri penzióne.

Penzion Nad jezerem

Penzion Nad jezerem

Kovářov 4 , Frymburk
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Zdena Tůmová IČ: 73547107


+ 420 725 591 684

info@penzionnadjezerem.cz

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1 km