Užite si romantický pobyt v srdci Európy a hlavnom meste Česka - Prahe. Ubytovaní budete v luxusnom hoteli Relax park - Modrá stodola ****. V cene máte raňajky, romantickú večeru s dezertom, privátne wellness s vírivkou aj saunou a 30% zľavu na bowling. Dieťa do 5,9 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Relax park – Modrá stodola **** sa nachádza v obci Horoměřice na okraji Prahy 6. Neďaleko hotela ležia hneď dve chránené krajinné oblasti: Kozí hřbety (2 km) a Roztocký háj (4 km), v ktorých objavíte nádhernú prírodu priamo hneď za hranicami metropoly. Značené turistické trasy vás zavedú na hrad Okoř (7 km) či zámok Roztoky (6 km). Najvýznamnejšie pražské pamiatky ako Pražský hrad (9 km), Karlov most či Staromestské námestie (10 km) sú pritom tiež ľahko na dosah. Za letným osviežením vyrazte na kúpalisko Divoká Šárka alebo k vodnej nádrži Džbán (7 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na moderne vybavenú dvojlôžkovú izbau. K vášmu pohodliu vo svojej izbe nájdete satelitnú televíziu, WiFi pripojenie, chladničku, telefón a vlastnú kúpeľňu s fénom a vyhrievanou podlahou. Nechýba ani trezor na cennosti a pracovný stôl s pripojením pre počítač.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Modrá stodola vás uchváti jedinečnou atmosférou kamennej stodoly v modernom poňatí. Jej súčasťou je aj posedenie pri krbe s výhľadom na bowlingové dráhy. V letných mesiacoch je v prevádzke terasa s grilom. V reštaurácii si ráno vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Večer sa tu podávajú vynikajúce servírované večere formou výberu z menu. Posedenie v reštaurácii vám spríjemní pohárik dobrého vína či čapované plzenské pivo z vlastného chladiaceho boxu. V hotelovom koktail bare Alcatraz na vás čakajú vaše obľúbené klasické drinky aj originálne signature koktaily.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je privátne wellness s vírivkou a fínskou saunou pre dokonalú relaxáciu v úplnom súkromí. Dopriať si môžete tiež profesionálnu masáž a kozmetické procedúry.

Cestujete s deťmi?

Na deti tu čaká vonkajšie ihrisko s trampolínou a lanovým centrom.

Niečo naviac

O zábavu bude počas pobytu rozhodne postarané. Priamo v hoteli si môžete zahrať bowling a na záhrade tiež petanque a croquet.

Relax park Modrá stodola ****

Relax park Modrá stodola ****

Spojovací 918 , Horoměřice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Relax park Modrá stodola s.r.o. IČ: 05704545


+420 220 406 455

recepce@modrastodola.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
30 km