Čarovné mesto Karlovy Vary si užijete ešte viac s balíčkom plným procedúr. Tešte sa na čokoládový perličkový kúpeľ, soľnú jaskyňu i saunový svet. Čaká vás i bohatá polpenzia a na večeru neobmedzená konzumácia zmrzliny.

O ubytovaní

Luxusný Hotel Millenium **** sa nachádza v pokojnej časti Karlových Varov nazvanej Dvory neďaleko golfového ihriska a dostihovej dráhy. Len 10 minút (600 m) to budete mať do Sklárskeho múzea Moser. K presláveným kolonádám dôjdete autom za 15 minút. Užite si uvoľnenú atmosféru kúpeľného mesta so všetkým, čo k tomu patrí.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z celkovo 51 izieb či priestrannejších apartmánov s predsieňou. Všetky sú novo a moderne zariadené, ich súčasťou je televízia, WiFi a vlastná kúpeľňa s uterákmi a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je elegantná reštaurácia, kde vás čaká gastronomický zážitok. Tešte sa na bohaté raňajky a večere s tromi chodmi (polievka, šalát, hlavné jedlo) podľa vlastného výberu.

Tešte sa aj na samoobslužný zmrzlinový pult so 4 druhmi zmrzlín. Príjemné posedenie s kávou alebo obľúbeným drinkom si užijete v priestoroch Lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Načerpajte nové sily a doprajte svojmu telu zaslúžený odpočinok. V hoteli na vás čaká mimoriadne wellness s rozlohou 380 m². Jeho súčasťou je vírivka, Kneippov chodník a saunový svet s fínskou, infra a parnou saunou.

Čarovnú atmosféru si užijete v soľnej jaskyni so soľou z Himalájí a Mŕtveho mora na uvoľnenie dýchacích ciest i mysle a dopriať si môžete aj rôzne zábaly, kúpele, oxygenoterapiu, inhalácie alebo masáže. K dispozícii je tiež kozmetika, manikúra a pedikúra.

Hotel Millenium ****

Hotel Millenium ****

1. máje 27/49 , Karlovy Vary - Dvory
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL GROUP LUXURY s.r.o. IČ: 04191765


+420 353 449 801

recepce@spahotel-millenium.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3,3 km
Zastávka
80 m
Aquapark
1,4 km