Užite si parádnu dovolenku v Liberci - v originálnom hoteli, ktorý sa ukrýva v lesoch, má bohatú históriu a vlastnú vyhliadkovú vežu, ktorá meria 25 metrov. V cene je okrem ubytovania aj polpenzia, vstup na rozhľadňu a darček vo forme pohľadnice.

O ubytovaní

Zo zalesnených vrchov Jizerských hôr sa hrdo dvíha vyhliadková veža s rôznymi menami - Veža Henricha Liebiega, Jindřichovho veža, dnes Liberecká výšina. Predtým slúžila ako výletný hostinec s vyhliadkovou vežou. A práve v tomto originálnom hoteli, ktorého história siaha až do roku 1900, si užijete parádnu dovolenku. Do centra Liberca sú to odtiaľ 3 km, vydajte sa do jedného z parkov, na zámok, do ZOO, botanickej záhrady alebo do parádneho aquaparku a zábavných zariadení Babylon.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 10 izieb, ktoré sú ladené do príjemných farieb, vybavené nábytkom z masívu a majú tiež samostatnú kúpeľňu s vaňou či sprchou. Izby majú tiež možnosť prístelky, takže na pobyt môžete vyraziť s celou rodinou.

Na čom si pochutnáte?

K hotelu patrí aj poľovnícka reštaurácia, kde si pochutnáte na skvelej polpenzii. Raňajky sa podávajú formou bufetu, večere sú potom výberom z menu. K dispozícii je tiež veľká sála, ktorá niekedy slúži ako tanečná sála, pivnica a vonkajšia terasa.

Niečo naviac

Súčasťou Hotela Liberecká výšina je neprehliadnuteľná rozhľadňa, ktorá meria 25 metrov a ponúka nádherný výhľad. Ten za vyšliapnutie schodov určite stojí.

Hotel Liberecká výšina (old)

Hotel Liberecká výšina (old)

Wolkerova 251 , Liberec 15
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Star Clubs Liberec s.r.o IČ: 04322932


+420484800348

recepce@libereckavysina.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Kúpele
Reštaurácia
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od jazera
2,4 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
4,6 km
Zjazdovka
9 km