Chcete si užiť aktívne strávenú dovolenku uprostred Jeseníkov? Ubytujte sa v hoteli Centrum Stone, vychutnajte si skvelú polpenziu a vydajte sa spoznávať tie najznámejšie miesta - Praděd, kúpele Karlova Studánka a ďalšie.

O ubytovaní

Centrum Stone Hotel & Sport *** nájdete v hornej časti Vrbna pod Pradědom, v smere na Karlovu Studánku a Jeseník, a ponúkne vám krásny výhľad na okolitú krajinu. Krásne prostredie Jeseníkov praje najmä výletom pešo, na bicykli či na bežkách a v zime aj zjazdovému lyžovaniu.

Nadšení výletníci určite radi pokoria horu Praděd (17,5 km) so slávnym televíznym vysielačom, alebo sa vydajú objavovať krásy chránenej krajinnej oblasti Jeseníky, ktorá hotel obklopuje. Tá očarí hustými lesmi i rozprávkovými rašeliniskami. Vyraziť môžete napríklad k umelému vodopádu v Karlovej Studánke (9,2 km) alebo k vodopádom Bielej Opavy (14,2 km). Preskúmajte tiež neobvyklé skalné útvary Kazateľne (16 km), odkiaľ uvidíte až na Kralický Sněžník.

A nudiť sa rozhodne nebudete ani v zime. Lyžiarsky areál SKI Annaberg leží len 8,5 km od Centra, v okruhu 20 km potom nájdete ešte ďalšie obľúbené lyžiarske centrá - Pradědovu arénu (9 km), Ski areál Praděd (18,4 km), Ski areál Kopřivná (14,4 km), Ski areál Myšák (18,1 km), Ski areál Klobouk (20,3 km) a iné. Nechýbajú ani pravidelne udržované bežecké trate, v okolí Vrbna si ich môžete prejsť cez 50 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 18 komfortných izieb. Každá izba je vybavená LCD televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou.

  • Dvojlôžková izba zahŕňa manželskú posteľ a písací stôl či stolík s kreslami na posedenie.

  • Trojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou, jednolôžkom a pracovným stolom.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová hotelová reštaurácia pojme až 60 hostí a ponúka pestrý sortiment jedál, vrátane variantov vhodných pre deti, vegetariánov i milovníkov zdravej výživy.

Kde budete relaxovať?

Za relaxáciou zamierte do wellness, ktoré ponúka vírivku, fínsku saunu, infra sauna, parnú saunu a tiež solárium.

Niečo naviac

Dominantou hotela Centrum Stone je zábavné centrum. Nájdete tu dve bowlingové dráhy, biliardové stoly, ping-pong aj posilňovňu. Športoví fanúšikovia ocenia posedenie v bare a sledovanie športových prenosov na veľkoplošnej TV.

Centrum Stone Hotel & Sport ***

Centrum Stone Hotel & Sport ***

Sadová 123 , Vrbno pod Pradědem
Česká republika

+420 777 726 021

petr.kamensky@kamensky.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Lyžiareň
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
0,9 km