O ubytovaní

*Luxusný 5 Grand Hotel da Vinci sa nachádza v talianskom prístavnom meste Cesenatico**, neďaleko Rimini. Z hotela to budete mať len kúsok na pláž aj do historického centra mesta, môžete si tak užiť kúpanie v mori, obdivovanie pamiatok, návštevy kaviarní a reštaurácií a všetko ostatné, čo toto malebné prímorské letovisko ponúka.

V meste nájdete napríklad raritu v podobe prístavu (3,4 km), na návrhu ktorého sa podieľal sám Leonardo da Vinci. Pozrieť sa môžete tiež na byzantské stĺpy (1,5 km) dovezené z Benátok okolo roku 1500 alebo kostol San Giacomo Apostolo (900 m). Na promenádu ​​lemujúcu kanálmi sa určite vydajte na romantickú prechádzku za západu slnka. V centre letoviska budete okrem zaujímavej architektúry obdivovať aj kotviace loďky. A morskou tematikou vás prevedie aj Námornícke múzeum (Museo della Marineria; 1 km).

Vyraziť môžete aj kratšie či dlhšie výlety po okolí. Zájdite sa pozrieť napríklad do neďalekej Cervie (9,4 km), kde môžete navštíviť Múzeum soli alebo prírodnú rezerváciu Salina di Cervia, hniezdiská krásnych plameniakov a ďalších druhov vodného vtáctva. Za pamiatkami vyrazte do mesta Ravenna (32 km) alebo známeho letoviska Rimini (25,7 km), ktoré je najväčším svojho druhu v Taliansku. Využite tiež možnosti vydať sa za hranice, len kúsok odtiaľto sa totiž rozprestiera San Marino (39,8 km).

More a pláže

Hotel stojí na pobreží Jadranského mora, ktoré vyniká svojou čistotou. Na letné slnenie využite pláž Spiaggia di Cesenatico, ktorá sa rozprestiera len 200 m od ubytovania. Na piesočnatej pláži vás čaká všetka turistická vybavenosť, vrátane ležadiel, slnečníkov a prezliekární. Počas pobytu vyskúšajte aj nejaké ďalšie obľúbené pláže, ako je Gatteo Mare (4,8 km) alebo Ponente (350 m).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v elegantnej, prepychovo vybavenej izbe Executive s plochou 20 m². Izby sú vybavené manželskou posteľou s luxusným matracom, stolíkom s posedením, smart televíziou s plochou obrazovkou, WiFi pripojením a úžasnou kúpeľňou. Všetky izby sú navyše protihlukové, pre dokonale pokojný spánok.

Na čom si pochutnáte?

O gastronomické zážitky pri svojom pobyte rozhodne nebudete mať núdzu. Priamo v hoteli nájdete hneď niekoľko vynikajúcich podnikov:

  • V reštaurácii Monnalisa s krásnym výhľadom na záhradu a bazén si pochutnáte na regionálnych špecialitách z kvalitných lokálnych surovín.

  • Reštaurácia La Spiaggia vás uchváti výhľadom na pláž aj vycibreným menu so sezónnymi špecialitami, založenými na plodoch mora, ale aj ďalšej zdravej kuchyni.

  • V Lobby Bare Da Vinci si užijete šálku skvelej talianskej kávy aj originálne miešané nápoje.

  • Cez leto sa občerstvíte v Pool Bare priamo pri bazéne.

Kde budete relaxovať?

Wellness centrum Dolce Vita Spa je dokonalou oázou relaxácie. Nájdete tu vyhrievaný bazén, fínsku saunu, bio saunu, tureckú parnú saunu, rímsku a odpočiváreň. Doprajte si tiež niektorú z pestrej ponuky masáží a procedúr.

V lete si potom zaslúžene užijete odpočinok pri luxusnom vonkajšom bazéne s ležadlami a slnečníkmi.

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších je v sezóne pripravený mini club so zábavným programom, využiť môžete aj služby stráženia detí. Nechýbajú vysoké stoličky v reštaurácii na zapožičanie.

Niečo naviac

V ponuke hotela je mnoho športových aktivít. Môžete si zájsť do posilňovne, zahrať minigolf, zajazdiť si na koni, zapožičať si bicykle alebo palice na Nordic Walking, prenajať si tenisové kurty, využiť lekcie plávania a mnoho ďalšieho.

Grand Hotel da Vinci *****

Grand Hotel da Vinci *****

Viale G. Carducci 7 , Cesenatico
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Better Bookings Ltd IČ: 10720746


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:30
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 25 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od mora
0,4 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
19,4 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobreží Jadranského mora leží mesto Rimini s históriou siahajúcou do čias Rímskej ríše, krásnymi plážami a renesančnými pamiatkami. Za videnie tu stojí napríklad Tiberiov most, Augustov oblúk alebo palác Palazzo dell'Arengo. Taliansku atmosféru ale tiež dobre nasajete, keď sa prejdete tunajšími uličkami a ochutnáte cestoviny s boloňskou omáčkou alebo nejaké morské špeciality.

Viac informácií
Ravenna
Ravenna
Italia in Miniatura
Italia in Miniatura
San Marino
San Marino