Zažite Taliansko na skutočne vysokej úrovni! V Hoteli Universal **** o vás bude naozaj dokonale postarané. Tešiť sa môžete na výbornú plnú penziu alebo polpenziu, útulnú, klimatizovanú izbu s balkónom a welcome drink pri príchode. Od pláže vás bude deliť doslova len pár krokov a za príjemným relaxom vo vode nemusíte prejsť ani tie - priamo pri hoteli budete mať bazén s vírivkou, ktoré môžete využívať neobmedzene.

O ubytovaní

Hotel Universal **** nájdete priamo pri pláži, v talianskom letovisku Cervia. Z jednej strany budete mať krásne Jadranské more, z druhej zase prírodnú rezerváciu Salina di Cervia (2,8 km), kam môžete vyraziť na pozorovanie plameniakov a ďalších vodných vtákov, žijúcich na miestnych soľných pláňach. A soľ je pre túto lokalitu skutočne významná. Vďaka soľným termálnym prameňom má štatút kúpeľného mesta a v ťažbe soli má aj dlhú históriu.

Pri prechádzkach po meste si môžete prezrieť pôvodné silá, v ktorých sa skladovala soľ. Za návštevu stojí aj Múzeum soli (2,4 km). Medzi významné historické pamiatky potom patrí radnica Palazzo Comunale na námestí Piazza Giuseppe Garibaldi (2,2 km), veža Torre di San Michele (2,3 km) alebo katedrála Santa Maria Assunta (2,2 km).

Na výlet vyrazte do neďalekého letoviska Cesenatico (7,4 km). V mestečku nájdete raritu v podobe prístavu, na ktorého návrhu sa podieľal sám Leonardo da Vinci. Na promenádu ​​lemujúcu kanály sa určite vydajte na romantickú prechádzku za západu slnka. Alebo sa zájdite pozrieť do miest Ravenna (25,5 km), či Rimini (32,3 km). Využite tiež možnosti vydať sa do iného štátu, len kúsok odtiaľto sa totiž rozprestiera San Maríno (46,4 km).

More a pláže

Prejdete ceste, a ste na pláži. A nie len tak hocijaké - pláž Bagno Balmor je jedna z najväčších na riviére. Tešiť sa môžete na jemný, zlatistý piesok, mierny zostup do mora a perfektné zázemie. Na pláži sú na zapožičanie ležadlá a slnečníky, nájdete tu ihrisko na plážový volejbal, tenisový kurt, ponuku fitness lekcií, vyžitie pre deti, sprchy, reštauráciu, bar a mnoho ďalšieho. Piesočné pláže sa ďalej tiahnu po celom pobreží, nech už sa vydáte akýmkoľvek smerom, vždy budete mať veľa príležitostí na kúpanie.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnom, komfortne vybavenej izbe Classic. K dispozícii budete mať manželskú posteľ alebo dve samostatné jednolôžka, písací stôl, televíziu, minibar, klimatizáciu a trezor. Súčasťou izby je aj elegantná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom a fénom na vlasy. Pravú prímorskú atmosféru si potom užijete na balkóne, niektoré z nich majú dokonca výhľad priamo na more.

Na čom si pochutnáte?

Tradícia, výnimočnosť a autentická kuchyňa – to sú hlavné princípy miestnej reštaurácie. Pochutnáte si tu na regionálnych jedlách pripravených z tých najčerstvejších lokálnych surovín. Určite ochutnajte aj niektoré z pestrej ponuky regionálnych vín.

Kde budete relaxovať?

Skvele si oddýchnete nielen na pláži, ale aj pri luxusnom vonkajšom bazéne s hydromasážnou vírivkou, ležadlami a slnečníkmi. Ten je navyše v chladnejších mesiacoch krytý a vyhrievaný, môžete ho tak využívať skutočne po celý rok.

Pokiaľ sa chcete naozaj rozmaznať, zavítajte do hotelového Dolce Vita Spa – wellness zóny s pestrou ponukou skrášľovacích procedúr a masáží.

Cestujete s deťmi?

V Hoteli Universal **** sú deti vítané! Pre najmenších je v sezóne pripravený mini club so zábavným programom a vonkajšie ihrisko, využiť môžete aj služby stráženia detí. Nechýba detská postieľka, vanička, ohrievač fliaš a iné vybavenie na zapožičanie, v reštaurácii sú potom k dispozícii vysoké stoličky.

Niečo naviac

V ponuke hotela je mnoho športových aktivít. Môžete si zahrať minigolf, zajazdiť si na koni, zapožičať si bicykle alebo palice na Nordic Walking, prenajať si tenisové kurty, využiť lekcie plávania a mnoho ďalšieho.

Hotel Universal ****

Hotel Universal ****

Lungomare G. Deledda 116 , Cervia
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Better Bookings Ltd IČ: 10720746


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 20 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Vzdialenosť od mora
70 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
5,9 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobreží Jadranského mora leží mesto Rimini s históriou siahajúcou do čias Rímskej ríše, krásnymi plážami a renesančnými pamiatkami. Za videnie tu stojí napríklad Tiberiov most, Augustov oblúk alebo palác Palazzo dell'Arengo. Taliansku atmosféru ale tiež dobre nasajete, keď sa prejdete tunajšími uličkami a ochutnáte cestoviny s boloňskou omáčkou alebo nejaké morské špeciality.

Viac informácií
Ravenna
Ravenna
San Marino
San Marino
Italia in Miniatura
Italia in Miniatura