Doprajte si romantický zážitok v Benátkach. A&O Venezia Mestre ponúka ubytovanie na predmestí priamo pri stanici, čakajú vás izby v modernom dizajne aj raňajky formou bufetu. Na ostrov medzi gondolami a pamiatkami sa dostanete ľahko po Moste slobody.

O ubytovaní

A&O Venezia Mestre je novopostavený hotel na predmestí Benátok, jeho polohu si však nebudete vedieť vynachváliť. Stojí len 500 metrov od železničnej stanice a zastávky verejnej dopravy. Zároveň má hotel skvelé spojenie na benátsky ostrov (9 km) a do centra starého mesta s nespočtom pamiatok.

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v moderných izbách. K dispozícii sú dvojlôžkové izby s WiFi a kúpeľňou so sprchou, WC aj uterákmi. Ďalej ale hotel ponúka aj viaclôžkové izby s uzamykateľnými skrinkami. Ak sa na pobyt chystáte s celou rodinou, budete ubytovaní rodinných izbách s poschodovými posteľami, kde sa všetci pohodlne vyspíte.

Na čom si pochutnáte?

Ráno sa v hotelovej jedálni posilníte raňajkami formou bufetu a na cestu po pamiatkach si môžete za príplatok vziať obedový balíček. Na obľúbený nápoj si potom zájdite do hotelového baru.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravený detský kútik.

Niečo naviac

K dispozícii je v budove aj spoločenská miestnosť s TV, bankomat aj WiFi pripojenie v celej budove hotela. Ďalším plusom je úschovňa batožiny, ktorá vám umožní túlať sa po meste bez záťaže i po check out či pred začatím ubytovania.

A&O Venezia Mestre **

A&O Venezia Mestre **

Via Ca Marcello 19 , Benátky
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Allegro Vouchers s.r.o. IČ: 24655236


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 10 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 km
Vzdialenosť od mora
4,5 km
Zastávka
0,5 km