Moderný Hotel Jama **** stojí priamo v areáli Postojenskej jaskyne, len pár metrov od vstupu do tajomného podzemného sveta. Ubytovanie v komfortných izbách s raňajkami či polpenziou vám poskytne skvelé zázemie na objavovanie najkrajších slovinských atrakcií. Navyše získate zľavu na vstup!

O ubytovaní

Hotel Jama **** stojí kúsok od vchodu do slávnej Postojenskej jaskyne a neďaleko unikátneho Predjamského hradu. Jedny z najvýznamnejších slovinských atrakcií tak budete mať doslova na dosah ruky. Vďaka komfortnému ubytovaniu, kde vám nebudete nič chýbať, si budete môcť dopriať na preskúmavanie okolia, koľko dní len budete chcieť.

Hotel stojí priamo v parku Postojnska Jama, len pár metrov od vchodu do jaskyne. Postojnská jaskyňa platí za najkrajšiu krasovú jaskyňu v Slovinsku a najnavštevovanejšiu európsku krasovú jaskyňu vôbec. Jaskynné siene, 19 kilometrov chodieb, fascinujúce krasové útvary - to všetko uvidíte na prehliadke rozsiahleho jaskynného systému, z ktorej väčšina prebieha v turistickom vláčiku. Lákadlom je tiež živočích zvaný „ľudská ryba“ v miestnom Viváriu.

Pri pobyte v Postojne by ste v žiadnom prípade nemali vynechať návštevu Predjamského hradu (9,7 km). Nevšedná pevnosť vklinená do skaly vás pozýva na prehliadku veže s palácom, hradnú kaplnku i jaskynného systému pod hradom, ktorý si prejdete s lucernou. V Slovinskom Krase (10 km) budete môcť objavovať tajomné podzemie, kedykoľvek sa vám zachce. Navštívte napríklad Škocjanské jaskyne (31 km) alebo Križnú jamu (29 km), kde preplávate na člnoch podzemné jazerá.

V parku v okolí hotela budete mať aj príležitosť na oddych, napríklad pri rieke Pivka, ktorá ním preteká. Relaxovať môžete aj počas dobrého jedla, v okolí totiž nájdete množstvo skvelých reštaurácií, ktoré podávajú tradičné aj moderné menu.

Kde budete spať?

V nedávno renovovanom Hoteli Jama **** sa ubytujete v jednej zo 156 dvojposteľových izieb. Do časti z nich je možné umiestniť až 2 prístelky. Všetky izby sú moderne zariadené a majú vlastnú kúpeľňu s vaňou alebo sprchovacím kútom. Sú klimatizované a ponúkajú bezplatné pripojenie k WiFi.

Na výber máte z týchto možností:

  • Malá dvojlôžková izba (15 m²) je štýlovo vybavená menšia izba s výhľadom do lesa. Jeho súčasťou je posteľ so šírkou 140 cm, písací stôl, televízia, minibar a trezor pre vaše cennosti. V kúpeľni je buď sprcha, alebo vaňa, toaleta a fén.

  • Dvojlôžková izba (21 m²) s 2 posteľami (2x90x200) vám prinesie maximálny komfort. K dispozícii budete mať veľký písací stôl, televíziu, minibar a trezor. V presklenej kúpeľni so závesom nájdete sprchovací kút alebo vaňu, toaletu a fén. Z izby budete mať výhľad do lesa. Za príplatok si možno objednať Dvojlôžková izba Superior, ktorá má navyše ešte balkón s posedením a výhľadom do parku.

  • Trojlôžková izba (26 m²) je najlepšou voľbou pre trojčlennú rodinu, ktorá sa vyspí na 2 lôžkach (2x90x200) a rozkladacej pohovke, ktorú možno využiť ako prístelku. V izbe nechýba písací stôl, minibar, trezor ani kúpeľňa s vaňou či sprchou, fénom a toaletou. Ak si prajete mať vlastný balkón s výhľadom do parku, siahnite po Trojlôžkovej izbe Superior.

  • Rodinná izba Superior (31 m²) ubytuje až 4 osoby, ktoré sa vyspia na 2 oddelených posteliach (2x90x200) a dvojlôžkové rozkladacie pohovke. Interiér vás zaujme nevšednou kombináciou dreva a čiernej farby. Využijete písací stôl, televíziu, minibar, trezor aj balkón s výhľadom do parku. V kúpeľni je sprchovací kút alebo vaňa, toaleta a fén.

  • Rodinná izba Family Suite (81 m²) tvorí 2 spálne, 2 kúpeľne a extra toaleta. Izba tak poskytuje dostatok priestoru až pre 6 hostí. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, 2 oddelené postele a dvojlôžková rozkladacia pohovka. Nechýba ani písací stôl, televízia, minibar a trezor, v kúpeľni vaňa alebo sprcha a fén. Vďaka veľkej terase s posedením a výhľadom na park uspokojí Family Suite aj tých najnáročnejších hostí.

  • Executive Suite (68 m²) je priestranná izba, kde sa pohodlne ubytujú až 4 hostia, 2 na manželskej posteli a 2 na dvojlôžkovej rozkladacej pohovke. V kúpeľni nájdete okrem vane aj prémiovú kozmetiku a fén. Oceníte priestor pre prácu s písacím stolom alebo fitness kútik s rotopedom a multifunkčným posilňovacím strojom. K dispozícii vám bude televízia, minibar a trezor. Z veľkej terasy si užijete panoramatický výhľad na park v okolí hotela.

  • Junior Suite (40,5 m²) je skvelou voľbou pre štvorčlennú rodinu alebo partiu priateľov. Disponuje 2 oddelenými posteľami a dvojlôžkovým rozkladacím gaučom, ktorý slúži ako prístelka. K vybaveniu patrí písací stôl, televízia, minibar a trezor. Radosť vám urobí vlastný balkón s výhľadom do parku. V kúpeľni nájdete toaletu a vaňu alebo sprchovací kút.

Na čom si pochutnáte?

Preskúmanie podzemných svetov dá poriadne zabrať, našťastie budete môcť doplniť sily v exkluzívnej hotelovej reštaurácii Čarobni vrt (Čarovná záhrada). Tešiť sa môžete na špeciality z lokálnych a sezónnych surovín, ktoré vám pripravia majstri kulinárskeho umenia. Ráno sem zavítate na bohaté raňajky podávané formou bufetu a pokiaľ si vyberiete polpenziu, vydáte sa sem aj na servírovanú alebo bufetovú večeru. V reštaurácii sa budete môcť posadiť na vonkajšiu terasu s výhľadom do parku.

Regionálne slovinské vína aj iné alkoholické a nealkoholické nápoje si doprajete v hotelovom bare, ktorý pre vás bude otvorený celý večer. V bare oslávite bezstarostné dovolenkové dni a okoštujete tie najvyberanejšie slovinské nápoje.

Hotel Jama ****

Hotel Jama ****

Jamska cesta 28 , Postojna
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Postojnska jama, d.d. IČ: 5004365000


+386 57 000 200

hotel.jama@postojnska-jama.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
50 €/pobyt
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od mora
45 km
Zastávka
42 m

Tipy na výlet

Postojenská kvapľová jaskyňa

Postojenská kvapľová jaskyňa Tip na výlet

Postojnská kvapľová jaskyňa je jednou z najpopulárnejších a najväčších verejne prístupných jaskýň na svete. Nájdete ju neďaleko obce Postojna v Slovinsku, kde ju vytvorila podzemná rieka Pivka. Tento jaskynný systém má celkovú vnútornú plochu 1,7 milióna metrov kubických a nachádza sa v ňom jediný dvojkoľajný podzemný vlak na svete, ktorý dokáže prejsť 3,7 kilometra. Ďalšou zaujímavosťou jaskyne je jediná podzemná pošta na svete.

Postojnské jaskyne sú domovom celkovo 175 druhov živočíchov, z ktorých väčšina sa vyskytuje len v jaskyniach a sú úplne slepé. Symbolom jaskynného systému je mimoriadne vzácny a jedinečný netopier slepý.

Predjamský hrad
Predjamský hrad
Vivárium Postojna
Vivárium Postojna
Škocjanské jaskyne
Škocjanské jaskyne