Užite si pokojnú dovolenku v srdci Nízkych Tatier a spoznajte krásy tejto lokality pekne zblízka. Okolie hotela je ideálnym miestom pre všetkých turistov a lyžiarov. Môžete si ich vychutnať aj v apartmáne pre 4 osoby
Užite si pokojnú dovolenku v srdci Nízkych Tatier a spoznajte krásy tejto lokality pekne zblízka. Okolie hotela je ideálnym miestom pre všetkých turistov a lyžiarov. Môžete si ich vychutnať aj v apartmáne pre 4 osoby

Pohodová dovolenka v srdci Nízkych Tatier

Penzión Malužiná sa nachádza v pokojnom prostredí pod lesom v severnej časti Nízkych Tatier.

Hostia majú k dispozícii samostatné izby a apartmány s vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha) a spoločenskú miestnosť s PC projektorom a vnútorným krbom.

K dispozícii je tiež plne vybavená kuchynka, kde si môžete každý deň uvariť niečo dobré na jedenie.

Termálne pramene, aquaparky a krásna príroda

Neviete, kam počas svojej dovolenky vyraziť? Možností je veľa. Ak sa chcete vyblázniť, alebo ohriať v termálnej vode, zamierte do aquaparku či termálnych kúpeľov.

  • Vodný raj Gino Paradise Bešeňová je vybudovaný na báze horúcich prameňov termálnych vôd, ktoré blahodárne pôsobia na pohybové a dýchacie ústrojenstvo.
  • Tatralandia Holiday Resort je najväčším celoročným areálom vodnej zábavy na Slovensku, v Čechách a Poľsku. Nájdete tu 26 tobogánov, šmýkačku, Funpark a Tropical Paradise park, kde teplota vody ani vzduchu nikdy neklesne pod 30 °C.

Lyžovanie a zimné športy

Tiež možností pre milovníkov zimných radovánok je tu veľa. V blízkosti sa pre rodinné lyžovanie nachádza ski centrum Bačova Roveň. Ďalšou možnosťou je zavítať do obľúbeného Ski rezortu Jasná . Najväčšia lyžiarska aréna na slovensku aj viac ako 45 km zjazdoviek zaručia, že nudiť sa tu rozhodne nebudete. Užijete si tiež snowpark, upravené bežkárske trate alebo zimný paragliding .

Turistika, výlety na bicykli aj jaskyne

Centrom Nízkych Tatier je Demänovská dolina, ktorá je stredobodom tunajšieho turistického a športového ruchu. V Demänovskej doline sa nachádza jaskyňa, v ktorej uvidíte bohatú výzdobu plnú kvapľov, ktorá vás zaručene očarí. Ihneď pri hoteli začína tiež nenáročná cyklotrasa Malužinský tajch, ktorá vedie krásnym údolím pozdĺž potoka Malužná. Dĺžku okolo 17 km iste zvládnu aj menšie cyklisti.

Tipy na výlet:

  • Múzeum liptovskej dediny (UNESCO), ktoré, zobrazuje presné kópie stavieb, ktoré v 70. rokoch pohltila voda priehrady Liptovská Mara. Na každom domčeku navyše nájdete informácie o pôvode, majiteľovi a jeho spoločenskom a sociálnom postavení.
  • Vlkolínec (UNESCO) - zabudnutá dedinka vo Veľkej Fatre.
  • Stanišovská jaskyňa v Liptovskom Jáne - 871 m dlhá jaskyňa je prírodnou pamiatkou, okrem kvapľov uvidíte aj krištáľovo čisté jazierka.
  • Archeologické múzeum Havránok
  • Synagóga v Liptovskom Mikuláši
  • Malužinská jaskyňa
Penzión Malužiná

Penzión Malužiná

Malužiná 94 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Samuel Krošlák IČ: 43243827


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie