Relaxačný pobyt v hoteli Sun**** pri nádherných Slnečných jazerách v Senci. Čaká vás polpenzia, hotelový wellness (bazén, vírivka, sauny, masáže, oddychová miestnosť) a neobmedzený vstup do fitness zóny.
Relaxačný pobyt v hoteli Sun**** pri nádherných Slnečných jazerách v Senci. Čaká vás polpenzia, hotelový wellness (bazén, vírivka, sauny, masáže, oddychová miestnosť) a neobmedzený vstup do fitness zóny.

Načerpajte nové sily v obľúbenej slovenskej lokalite

Štýlový hotel Sun**** leží pri známich Slnečných jazerách, ktoré aj v chladnejších dňoch ponúkajú príjemné prostredie na prechádzky a relax.

Krásne zariadené dvojlôžkové izby majú vlastné sociálne zariadenie, klimatizáciu, trezor, mini-chladničku, LCD TV s bohatým výberom programov a WiFi.

Hotelová reštaurácia ponúka na výber široký sortiment jedál z hydiny, bravčového mäsa a rýb. Deti si s radosťou skrátia chvíle v detskom kútiku.

Luxusné wellness centrum je vám k dispozícii

Okrem lahodných pokrmov si môžete v hoteli užiť aj moderne zariadené wellness. Je vám tam k dispozícii okrem vnútorného bazéna aj vírivka, fínska, parná a infra sauna a oddychový priestor s lehátkami, kde sa dokonale uvoľníte a určite zabudnete na starosti bežného dňa.

Počas celého pobytu je vám neobmedzene k dispozícii aj hotelové fitness centrum.

Atmosféra Slnečných jazier a bratislavské pamiatky

Slnečné jazerá dávajú lokalite čarovný nádych. Možností ale máte omnoho viac. Neďaleko hotela sa nachádza unikátna Oáza sibírskych tigrov, múzeum včelárstva, jazdecké centrum a za návštevu stojí aj samotné mesto Senec.

Na severnej strane jazier nájdete Aquapark Senec so 76-metrovým tobogánom, 25-metrovým vnútorným bazénom. Otvorený je každý deň do 22:00 hod. a v zimnej sezóne vyjde vstup pre dospelého len 5 €. Súčasťou aquaparku je aj relaxačná SPA zóna.

Zatiaľ čo na výlety v prírode sú ideálne neďaleké Malé Karpaty, tu pravú atmosféru mesta si užijete v len 30 minút vzdialenej Bratislave. Medzi jej najznámejšie atrakcie patrí Bratislavský hrad, unikátny modrý kostol alebo vyhliadková UFO veža na moste cez rieku Dunaj.

Hotel Sun ****

Hotel Sun ****

Slnečné jazerá – sever , Senec
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL SUN, s.r.o. IČ: 50488074


+421 220 201 020

info@hotelsun.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Konferenčná miestnosť
Česky hovoriaci personál
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
1 km
Aquapark
0,3 km
Zjazdovka
27 km