Užite si krásnu dovolenku v rakúskych Alpách! V malebnom údolí Montafon sa ukrýva Hotel TUI BLUE Montafon ****, kde na vás čaká parádna polpenzia a neobmedzený vstup do wellness centra so 4 saunami. Len kúsok od hotela budete mať hneď niekoľko luxusných lyžiarskych stredísk a tešiť sa môžete aj na krásne výletné ciele v okolí.

O ubytovaní

Hotel TUI BLUE Montafon **** sa nachádza v údolí Montafon v rakúskom Vorarlbersku, čo je krásna alpská oblasť ideálna na rôzne typy výletov. Na svoje si tu prídete, či už milujete turistiku, cyklistiku, alebo len radi obdivujete krásy prírody.

Vyrazte trebárs na Silvretta Hochalpenstrasse – jednu z najkrajších vysokohorských ciest v Alpách. Prejdete sa úchvatnou alpskou krajinou a dostanete sa až k Silvretta Stausee, nádhernému horskému jazeru. Pešo sa môžete vydať na vrchol Zamangspitze (2 386 m). Túra začína v neďalekom mestečku Schruns a odmení vás nádhernými výhľadmi na údolie Montafon.

Na odpočinok potom využite hotelové wellness centrum, alebo sa zrelaxujte v termálnych kúpeľoch Bludenz. Hneď vedľa hotela je tiež kúpalisko Alpenbad Moltafon, kde sa v lete skvele osviežite.

V zime si nezabudnite pribaliť lyže, v okolí čaká hneď niekoľko parádnych stredísk. K najobľúbenejším v regióne patrí Silvretta Montafon s viac ako 140 km zjazdoviek. Vyblázniť sa môžete aj v stredisku Golm so 44 km zjazdoviek alebo v stredisku Gargellen so 39 km zjazdoviek. Nedostatok zimného vyžitia tu skrátka nehrozí.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii s terasou a výhľadom na hory si pochutnáte na regionálnych aj medzinárodných špecialitách. Na výber budete mať aj vegetariánske, veganské, bezlepkové, bezlaktózové a ďalšie diétne varianty. Na posedenie pozýva útulný bar s pestrou ponukou nealkoholických i alkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

Moderné wellness centrum je dokonalým miestom na relaxáciu. Oddýchnete si tu vo fínskej a bio saune, infrasaune a parnom kúpeli. K príjemnému rozjímaniu poslúžia štýlové odpočivárne a dopriať si môžete aj luxusnú masáž.

Niečo naviac

Pokiaľ sa chcete na dovolenke tiež trochu rozhýbať, využite vybavené fitness centrum s kardio aj posilňovacími strojmi a telocvičňou s plochou 100 m². Pre športovcov je k dispozícii aj úschovňa bicyklov a nabíjačky na elektrobicykle.

TUI BLUE Montafon ****

TUI BLUE Montafon ****

Schwimmbadstraße 3. , Tschagguns
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
TUI BLUE AT GmbH IČ: FN294485t


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:30
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 25 €/noc - pouze pes
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od jazera
25,3 km
Zastávka
1,1 km
Aquapark
40 m
Zjazdovka
1,3 km
Bežkovanie
0,6 km

Tipy na výlet

Hora Hochjoch

Hora Hochjoch Tip na výlet

Máte chuť na panoramatickú prechádzku okolo troch jazier? Nad mestečkom Schruns sa týči obľúbená turistická destinácia -⁠ hora Hochjoch (2 520 m). Ide o ľahkú túru okolo prírodných a umelých jazier s impozantnými výhľadmi na masív Rätikon. Trasa vedie z horskej stanice Hochjoch Bahn (alternatívne aj zo Sennigrat Bahn), Sennigrat na chate Wormser (2 305 m), ďalej na Kreuzjoch a odtiaľ čarovnou prechádzkou od jazera Herzsee k malebnému jazeru Schwarzsee . Odtiaľ môžete prejsť tunelom a skrátiť si trasu, alebo po tienistej horskej ceste prejsť k umelo vytvorenému jazeru Seebligaseee a zamieriť späť do Kapellalpe.

Jazero Lünersee
Jazero Lünersee
Horská cesta Silvretta Hochalpenstrasse
Horská cesta Silvretta Hochalpenstrasse
Jazero Kartellsee
Jazero Kartellsee