Nadýchnite sa zhlboka. Cítite? Vôňa čerstvého horského vzduchu, horúceho dreva v saune a tiež skvelé domácej kuchyne. Tak na čo čakať. Vypravte sa s rodinou do Álp na pobyt neďaleko kúpeľov Thermal Römerbad. V Bad & Ski Pensione *** o vás bude dobre postarané. V cene je polpenzia aj neobmedzené wellness.

O ubytovaní

Pension BAD & SKI aj napriek tomu, že má maďarských majiteľov a personál, sa nachádza v rakúskom mestečku Bad Kleinkirchheim, ktoré je považované lyžiarsky a kúpeľný raj Korutánska. Okolo mesta je rozľahlý lyžiarsky areál s 98 km zjazdoviek. V blízkosti hotela nájdete tiež lyžiarske školy, sánkarske dráhy a zimné turistické trasy. Pár minút chôdze sú vzdialené hneď dva kúpeľné areály: Sankt Kathrein (800 m) a Römerbad (1 km). V okolí vedie mnoho turistických trás pre výlety pešo aj na bicykli, na ktorých sa môžete kochať nádhernými výhľadmi v pozadí horských vrcholov. Priamo v Bad Kleinkirchheim začína lanová dráha, ktorou je možné prejsť Národný park Brunnach. Obľúbenými cieľmi turistov sú hrad Sommeregg (28 km), múzeum bonsajov v Seeboden (28 km), renesančný zámok Porcia (33 km) či benediktínsky kláštor v Millstatt (21 km). Nádherné Millstätterské jazero ponúka ideálne podmienky pre vodné športy.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej káblovou televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Počas dňa sa môžete občerstviť v neďalekých reštauráciách. Hotelové * večere sa podávajú formou výberu z menu**.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni láka na relaxáciu klasická a parná sauna s odpočinkovou miestnosťou s pohodlnými ležadlami.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v penzióne pripravený kútik s hračkami.

BAD & SKI Pension ***

BAD & SKI Pension ***

Dorfstrasse 61 , Bad Kleinkirchheim
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Csaba Kovacs und Mitgesellschafter GnbR IČ: 611325887


+43-650-3741-711

badski.foglalas@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 8 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m
Aquapark
0,6 km
Zjazdovka
1 km