Idylická dovolenka priamo pod hradom Hohenwerfen v hoteli Werfenerhof s polpenziou, wellness, darčekom na recepcii a zľavovou kartou. Užite si históriu i prírodné krásy Rakúska - i cez leto. Deti do 10 rokov zdarma.
Idylická dovolenka priamo pod hradom Hohenwerfen v hoteli Werfenerhof s polpenziou, wellness, darčekom na recepcii a zľavovou kartou. Užite si históriu i prírodné krásy Rakúska - i cez leto. Deti do 10 rokov zdarma.

Idylka priamo pod hradom Hohenwerfen v hoteli Werfenerhof

Úžasný pobyt zažijete v Rakúskom Werfen v nedávno renovovanom hoteli Werfenerhof, ktorý stojí priamo pod kúzelným hradom Hohenwerfen. Tešte sa na ubytovanie v priestorných a komfortne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením, trezorom, fénom, TV/SAT a WiFi pripojením.

V hotelovej reštaurácii s veľkou slnečnou terasou (k dispozícii v letných mesiacoch) s nádherným výhľadom na okolité hory sa podávajú výborné jedlá rakúskej kuchyne.

Po náročnom dni plnom poznávania si oddýchnite vo wellness centre s fínskou saunou, infračervenou kabínou a relaxačnou miestnosťou.

Nádherné mestá plné pamiatok a prírodné krásy, ktoré vám vyrazia dych

Lokalita je perfektnou voľbou pre letnú dovolenku. Nadšení budú predovšetkým milovníci histórie, turistiky a cyklistiky.

Vydajte sa preskúmať mesto Werfen - zavítajte do múzea a rozhodne nevynechajte nádherný hrad Hohenwerfen so sokolnickým múzeom.

Len 2 km od Werfenu nájdete jaskyňu Eisriesenwelt - jedná sa o najväčšiu ľadovú jaskyňu (chodby s dĺžkou 42 km) v Rakúsku a rozhodne stojí za návštevu.

Určite sa choďte pozrieť do neďalekého Salzburgu (30 minút autom), kde nájdete toľko zaujímavostí, že nebudete vedieť, kam zamieriť skôr. Doporučujeme navštíviť Mozartov dom a rodný dom, zámok Hellbrunn, Stieglov svet piva a Salzburskú pevnosť. S deťmi zavítajte do Salzburskej ZOO, prírodovedného múzea a Múzea hračiek.


Súčasťou balíčka je tiež turistická karta Werfener Gästekarte. Vďaka tejto karte máte zľavu na vstup na hrad Hohenwerfen, do jaskyne Eisriesenwelt a mnoho ďalších skvelých zliav na atrakcie v okolí.


Ďalšie tipy na výlet:

  • Vyrazte do Národného parku Vysoké Taury.
  • Jaskyne Gastein Heilstollen, ktoré sú známe pre liečbu reumatických potiaží.
  • Ľadovec Dachstein s jaskyňou.
  • Vodopády Untertal s 50 m dlhým lanovým mostom.
  • Mestečko Hallstatt, ktoré je súčasťou svetového zoznamu UNESCO.
  • Bad Gastein nadchne všetkých milovníkov golfu (nájdete tu 18 jamkové golfové ihrisko) a kúpanie - sú tu skvelé kúpele Felsentherme Bad Gastein s rozlohou 600 m².
Werfenerhof *** (CK Nic než pryč)

Werfenerhof *** (CK Nic než pryč)

Markt 2 , Werfen
Rakúsko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie