Poľské Tatry majú svoje čaro - skvelá turistika a predovšetkým relaxácia v kúpeľoch. Objavte ich krásu aj Vy a vyrazte na dovolenku do hotela Montenero Resort & Spa. Zábavu Vám zaistia hneď dvoje neďaleké kúpele.
Poľské Tatry majú svoje čaro - skvelá turistika a predovšetkým relaxácia v kúpeľoch. Objavte ich krásu aj Vy a vyrazte na dovolenku do hotela Montenero Resort & Spa. Zábavu Vám zaistia hneď dvoje neďaleké kúpele.

Hotel Montenero Resort & Spa v blízkosti poľských kúpeľov

Premýšľate, kam na jesennú dovolenku? Čo takto vyraziť do poľských Tatier a mať to len 3 km do komplexu termálnych bazénov v Bukowine Tatrzański a 6 km do termálneho aquaparku Terma Bialka? Vďaka ubytovaniu v hoteli Montenero Resort & Spa to budete mať k liečivým vodám naozaj kúsok.

Hotel ponúka ubytovanie v priestranných svetlých izbách, ktoré sálajú horskú atmosféru. Izby majú tiež balkón s výhľadom na Tatry.

V hotelovej reštaurácii sa môžete tešiť ako na poľské, tak napríklad aj na talianske dobroty. V hoteli si zakladajú na čerstvej a zdravej strave, na ktorej si pochutnajú všetci hostia.

Vo wellness centre si môžete oddýchnuť v hydromasážnej vani a počas relaxácie budete mať výhľad na majestátne Tatry. K dispozícii je tiež fínska sauna. Ďalej je možné objednať si masáže.

Počas teplých jesenných dní určite oceníte možnosť kúpania sa vo vonkajšom bazéne s očarujúcim výhľadom na Tatry.

Liečivé bukowianské kúpele a Terma Bialka

Či už hľadáte miesto pre výdatný odpočinok, alebo chcete s rodinou vyraziť za zábavou, bukowianské kúpele sú tou správnou voľbou.

V areáli, ktorý je obklopený horskou prírodou, nájdete 12 bazénov (vnútorné aj vonkajšie). Teplota vody je tu až 36°C. Okrem relaxácie v bazénoch môžete využiť tiež sauny (fínske, rímske), jacuzzi, alebo si dať niečo dobré pod zub v reštauráciách či kaviarňach.

Liečivá voda v termálnych kúpeľoch je bohatá na minerály ako sodík, vápnik, či draslík. Má preto pozitívne účinky pri kardiovaskulárnych problémoch, zbavuje únavy a pomáha s nespavosťou.

Na svoje si tu prídu aj deti, v areáli je množstvo atrakcií, ako je napríklad vodné pieskovisko, bazéniky či tobogány.

Asi 6 km od hotela potom leží ďalší termálny aquapark, Terma Bialka. V tomto areáli tiež nájdete okrem liečivej vody niekoľko atrakcií, bazénov, jacuzzi, tobogánov... baviť sa tu budú naozaj všetci návštevníci.

Kúpele Terma Bialka sú špecifické svojou architektúrou, vďaka ktorej perfektne zapadajú do okolitej horskej krajiny. Patria k najobľúbenejším kúpeľom na poľskej strane Tatier a celoročne lákajú veľa návštevníkov.

Výlety a aktivity

Lokalita hotela je ideálna pre turistiku po Tatrách, z týchto najvyšších poľských velikánov budete mať očarujúci výhľad do okolia. Tí odvážnejší potom môžu skúsiť raft po rieke Dunajec, alebo si vyskúšať parašutistický zoskok neďaleko od hotela.

Na výlet sa potom môžete vydať aj k jazeru Czorsztyńskie (cca 35 km od hotela), v ktorého okolí je hneď niekoľko turisticky obľúbených miest, ako zámok Niedzica či Národný park Pieniny.

Montenero Resort&Spa

Montenero Resort&Spa

Czarna Góra ul. Nadwodnia 190 , Jurgów
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Montenero Sp. z o.o. IČ: 146091340


+48 502 552 625

recepcja@montenero.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
5 km
Zjazdovka
1,5 km