Príďte na dovolenku do bavorského strediska Berchtesgaden s celou rodinou. Deti do 6 rokov majú zdarma pobyt, ale aj polpenziu a ďalšie výhody. Rodinnú dovolenku si tak užijú všetci členovia. Tešte sa aj na vstup do krytého bazéna aj sauny a na Guest Card - vďaka nej budete mať verejné autobusy Berchtesgadene zadarmo. V okolí nájdete plno ski areálov a 100 km bežeckých trás!

O ubytovaní

Rodinný Alpensporthotel Seimler *** je ideálnym miestom na dovolenku uprostred bavorských Álp. Turistov nadchne množstvo značených trás v okolí, milovníci histórie by zas mali navštíviť blízke Soľné bane Berchtesgaden (800 m), krásny kostol a renesančný zámok Adelsheim v meste Berchtesgaden (1,3 km) či slávne sídlo v horách Orlie hniezdo (9 km) z čias druhej svetovej vojny. S celou rodinou sa potom zabavíte v termálnom aquaparku Watzmann Therme (1,5 km), alebo sa vydajte na prechádzku k nádhernému jazeru Königssee (8 km). Slávne rakúske mesto Salzburgu zapísané na Zozname UNESCO leží len 20 km od hotela. V zime sem zas zamierte na lyžovačku - najbližšie stredisko Fun-Ski-Arena Obersalzberg je vzdialené sotva 4 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách s manželskou posteľou, kde vám nebude nič chýbať. Poslúži vám tu televízor, telefón, rádio či písací stôl so stoličkou. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchou. Niektoré izby majú aj vlastný balkón.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sľubuje skvelý gastronomický zážitok. Ráno si v hotelovej reštaurácii vybavenej dreveným nábytkom vychutnáte raňajky podávaných formou bufetu. Po dni plnom aktivít sa zastavte na obed, vyberať si budete môcť z tradičných bavorských špecialít aj medzinárodnej kuchyne. Deň zakončite trojchodovou večerou. Počas teplých mesiacov si vychutnajte kávu a koláčik spolu s výhľadom na krásne hory z hotelovej terasy.

Kde budete relaxovať?

Pobyt vám spríjemní aj návšteva moderného wellness. Každý deň si tu môžete zaplávať v bazéne s rozmermi 12,5 m x 5,5 m a celé telo si zohrejete vo fínskej saune. Pred návratom do izby si oddýchnite na pohodlnom lehátku.

Niečo naviac

Prípadnú nudu zaženie bowling, ktorý si zahráte na jednej z dvoch dráh. Ak ste do Alpensporthotela Seimler *** prišli za lyžovačkou, odložte si svoje vybavenie v úschovni lyží.

Alpensporthotel Seimler ***

Alpensporthotel Seimler ***

Maria am Berg 3 - 5 , Berchtesgaden
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Franz Christian Brandner Hotelberiebs GmbH IČ: 17842


+49 86 526 050

info@hotelseimler.de

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,6 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
5 km