Užite si odpočinok v kúpeľoch a túry v krásnej prírode Bavorského lesa. Ubytovanie je zabezpečené v 3* superior Hoteli Rösslwirt s rodinnou tradíciou a príjemnou atmosférou, kde vás čakajú výdatné raňajky. V cene je aj miestna doprava autobusom a vlakom. Jazykové bariéry sa báť nemusíte, hotel uvádza, že časť personálu hovorí po česky.

O ubytovaní

Hotel Rösslwirt ***superior je skvelým miestom pre oddychovú i aktívnu dovolenku uprostred prírody Bavorského lesa v kúpeľnom mestečku Lam. Dovolenku si tu užijete aj vtedy, ak neovládate žiaden cudzí jazyk - v hoteli sa o vás postará česky hovoriaci personál. Tak neváhajte sa vydajte sa v ústrety nespočtu možnostiam oddychu v blízkom aquaparku Lamer Osserbad (1,7 km) s plaveckými i zážitkovými bazénmi, saunami aj parným kúpeľom. Zavítať tiež odporúčame na rozprávkový zámok Märchenschloß (3 km) alebo do Zoo Bayerwald-Tierpark Lohberg (5 km), a tiež sa vydajte na turistiku - okolie je priam posiate krásnymi turistickými chodníčkami.

Kde budete spať?

Rodinný Hotel Rösslwirt ***superior sa skladá z niekoľkých častí vzdialených max. 250 m - hlavnej hotelovej budovy, vedľajšej budovy, dovolenkového domu a penziónu. Ubytovaní budete v budove podľa aktuálnych kapacít. Všade vás čakajú elegantné izby vybavené pohodlnými posteľami, satelitnou TV, WiFi pripojením a tiež vlastnou kúpeľňou so sprchou či vaňou. V niektorých izbách vás poteší balkón či terasa. Hotel disponuje aj priestrannými apartmánmi s oddelenou spálňou, obývacou časťou a kuchynkou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii pre vás pripravia pokrmy len z tých najlepších lokálnych surovín. Deň začnite raňajkami vo forme bufetu, behom dňa sa tu zastavte na výborné bavorské či medzinárodné špeciality. Vychutnať si tu budete môcť tiež lahodné diétne jedlá. Ak vám miestne mäsové pochúťky zachutia natoľko, že by ste si ich radi odniesli domov, zastavte sa v rodinnom mäsiarstve priamo v hoteli.

Kde budete relaxovať?

O dokonalý relax sa postará masáž, skrášľujúca či relaxačná procedúra podľa vášho výberu priamo v hoteli. Oddychujte tiež na priestrannej záhrade alebo skúste za poplatok hodinu jogy či meditácie.

Niečo naviac

Spoznávanie okolia vám ešte viac spríjemnia požičané horské bicykle alebo elektrobicykle. Jazykové bariéry sa báť nemusíte, hotel uvádza, že časť personálu hovorí po česky.

Hotel Rösslwirt ***superior

Hotel Rösslwirt ***superior

Engelshütter Straße 1 , Lam
Nemecko

+49 (0) 9943 1275

info@roesslwirt.de

Check In
12:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 7-15 €/noc (podľa veľkosti)
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Česky hovoriaci personál
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
13 km