Ubytujte sa v Apartmánovom dome Csilla a užite si perfektnú relaxačnú dovolenku! Budete len pár krokov od najväčšieho kúpeľného komplexu v strednej Európe, Hajdúszoboszló, a pár kilometrov od nádherného mesta Debrecín a okúzľujúceho Národného parku Hortobágy. Tešiť sa navyše môžete na chutnú polpenziu a moderný apartmán s kuchyňou.

O ubytovaní

Apartmánový dom Csilla stojí v obľúbenom maďarskom kúpeľnom meste Hajdúszoboszló, len 100 metrov od konca mestskej promenády. Užijete si tu pobyt plný relaxácie a určite vás očarí aj okolitá príroda a pamiatky.

Hlavným lákadlom sú v Hajdúszoboszló miestne kúpele (700 m), mesto ale ponúka aj ďalšie zaujímavé atrakcie. Sú tu zaujímavé múzeá a skanzeny, napríklad Strojové múzeum (1,8 km), Múzeum Bocskai István (2,2 km) pomenované po historickom panovníkovi alebo skanzen Statek (3,3 km) ) so záhradou plnou liečivých bylín, ľudovými nástrojmi a nábytkom. Deti i dospelých určite nadchne aj návšteva novo otvoreného Domu hore nohami (700 m).

Na výlet si vyrazte do mesta Debrecín (20,8 km), ktoré sa prezýva „kalvínsky Rím“ a je plné historických monumentov, vrátane Veľkého kostola z 19. storočia alebo krásneho hotela Aranybika . Ten dokonca patrí k najstarším hotelom v Maďarsku. Nenechajte si ujsť ani návštevu Veľkého lesa - lesoparku so zoologickou záhradou, kde zároveň nájdete aj mestské kúpele. Za prírodnými krásami sa potom vydajte do Národného parku Hortobágy (17 km), kde uvidíte ohrozené vtáky aj maďarský stepný dobytok.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernom apartmáne pre 2-4 osoby. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a vybavený kuchynský kút so sporákom, drezom, chladničkou, mikrovlnnou rúrou a varnou kanvicou. Nechýbajú televízie a WiFi pripojenie, užiť si môžete aj výhľad z balkónu alebo priestrannej terasy.

Na čom si pochutnáte?

Deň začnite chutnými raňajkami priamo v apartmáne, obed vám potom naservírujú v partnerskej reštaurácii 15 min. od penziónu, alebo si môžete pri príchode dohodnúť donášku jedál na apartmán. K dispozícii budete mať aj vybavenú kuchyňu a gril, môžete tak preveriť aj svoje kulinárske schopnosti.

Kde budete relaxovať?

K dokonalému relaxu vám poslúžia mestské kúpele, ktoré zaberajú viac ako 30 ha a sú vďaka tomu zároveň najväčším kúpeľným komplexom v strednej Európe. Po celý rok je tu otvorený aquapark Aqua-palace s 15 bazénmi (jaskynný, rímsky, tropický, morský a ďalšie), detským svetom a wellness zónou so 7 saunami (3 fínskej, 2 parné, 2 infra) a masážami, kúpeľná časť s liečivou vodou a 50-metrový plavecký bazén. V lete sa môžete tešiť aj na vonkajšie bazény a aquapark s toboganmi a ďalšími atrakciami. V areáli kúpeľov sa zároveň pravidelne organizujú rôzne kultúrne podujatia a festivaly.

Csilla Apartmanház

Csilla Apartmanház

Bánomkerti u. 20. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MIRA-ALINA Bt. IČ: 09-06-015962


+36 302 868 665

luxusapartmanok@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 9:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 1 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,7 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
0,7 km