Kompletne zrenovovaný trojhviezdičkový Hotel Adalbert - Szent Tamás Ház už očakáva hostí! Užite si pobyt v maďarskom Ostrihome v historickej štvrti, neďaleko baziliky či rieky. Najviac vás však určite nadchne vstupenka do termálnych kúpeľov Aquasziget, ktoré majú celkovú rozlohu 15 000 m2 a nájdete tu 10 bazénov (2 000 m2).

O ubytovaní

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház nájdete v historickej štvrti Ostrihomu, len kúsok od Sochy Ferenca Liszta. Ide tak o perfektný východiskový bod na objavovanie pamiatok a ďalších lákadiel mesta.

Centrum mesta Ostrihom tvorí množstvo historických budov v barokovom, rokokovom a klasicistickom štýle. Za návštevu jednoznačne stojí známa Ostrihomská bazilika (600 m), ktorá je tretím najväčším kostolom v Európe. Medzi obľúbené turistické ciele patrí aj Múzeum kresťanstva (450 m) a Hradné múzeum (290 m) v priestoroch zrekonštruovanej zrúcaniny hradného paláca alebo historická štvrť Vodné mesto (700 m). Len neďaleko sa nachádzajú aj termálne a zážitkové kúpele Aquasziget (700 m), pretože čo by to bolo za dovolenku v Maďarsku bez relaxu v termáloch.

A ďaleko to nebudete mať ani k nám domov - stačí prejsť most Márie Valérie (800 m) a môžete objavovať krásy slovenského mesta Štúrovo. Medzi obľúbené miestne atrakcie patrí termálne kúpalisko Vadaš a bronzová socha poľského kráľa Jána Sobieského. K výletu láka aj starobylé mestečko Visegrád (22,7 km), v ktorom sa odohralo hneď niekoľko stretnutí historického významu, okrem iného tu v roku 1991 vznikla Vyšehradská skupina (V4). Perlou mestečka je neskorogotický Kráľovský palác. Dlhší výlet si potom môžete urobiť na historický Zámok Belá (10,9 km), do Budapešti (40 km) či v zime do Ski areálu Visegrád (25 km).

Kde budete spať?

Izba Superior Double (20 m²) ponúka komfortné ubytovanie pre dve osoby. Ladená je do svetlých farieb s tyrkysovými prvkami, nechýba ani moderný nábytok. Nájdete tu dve pohodlné lôžka, LCD satelitnú televíziu, WiFi pripojenie, klimatizáciu, minibar či minichladničku a kúpeľňu so sprchovacím kútom aj fénom.

Superior Apartmán (30-35 m²) je ideálny, ak cestujete s dieťaťom, pretože ponúka možnosť prístelky vo forme rozkladacieho gauča. Je tiež oveľa priestrannejšie, a okrem spacej časti v ňom nájdete vybavený kuchynský kút (mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, riad) a jedálenský stôl s posedením. V kúpeľni je potom buď sprchovací kút alebo vaňa. Na vyžiadanie je možné do izby umiestniť aj cestovnú detskú postieľku.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete kaviareň a bar, kde sa podávajú raňajky formou bufetu . Len 300 m od hotela sa nachádza skvelá reštaurácia Prímás Pince, kde si vychutnáte večere s tromi chodmi a zájsť sem môžete aj na obed.

Cestujete s deťmi?

Deti si určite obľúbia detský kútik plný hračiek.

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház

Batthyány Lajos u. 6. , Esztergom
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Szent Adalbert Központ Szálloda és Étterem IČ: 0018615850


+36 33 599 115

hotel@hoteladalbert.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1 km

Tipy na výlet

Termálne a zážitkové kúpele Aquasziget

Termálne a zážitkové kúpele Aquasziget Tip na výlet

Priamo v strede mesta Ostrihom, kúsok od Mosta Márie Valérie aj ostrihomského hradu, môžete navštíviť jeden z najnovších a najmodernejších kúpeľných komplexov v Maďarsku. Sú ním Termálne a zážitkové kúpele Aquasziget, ktoré ponúkajú nespočetné možnosti relaxu aj zábavy pre celú rodinu. V komplexe nájdete 10 vnútorných aj vonkajších bazénov, medzi ktorými nechýba relaxačný bazén s masážnymi tryskami, plavecký bazén, detský či bazén s vlnobitím. V letnej sezóne je v prevádzke tiež vonkajšie letné kúpalisko s detským ihriskom aj ihriskom na plážový volejbal. Deti a milovníkov adrenalínu tu nadchnú tobogany - ten najdlhší meria 60 m a je vybavený zvukovými a svetelnými efektami. Ak ale dáte skôr prednosť relaxu, zavítajte do wellness centra s orientálnou relaxačnou zónou a saunovým svetom so 4 saunami. Najobľúbenejšia z nich je „ružová sauna“ - ide o kombináciu sauny a parného kúpeľa, kde budete oddychovať vo vôni éterických olejov.

Otváracia doba:

  • Každý deň: 9:00 - 20:00 hodín

Vstupné:

  • Dospelí: 4 900 - 6 000 HUF/osoba
  • Deti: 2 400 - 3000 HUF/osoba
  • Študenti a seniori: 3 000 - 3 700 HUF/osoba
  • Kombinovaný vstup do kúpeľov wellness: 5 800 - 7 200 HUF/osoba
Viac informácií
Ostrihom
Ostrihom
Ostrihomská bazilika
Ostrihomská bazilika
Budapešť
Budapešť