Chcete si užiť netradičné pobyt v Budapešti? Vyskúšajte Grand Jules Boat Hotel ***, ktorý kotví v prístave priamo v centre maďarskej metropoly. Ubytovaní budete v štýlovej kajute a čakajú vás tiež raňajky formou bufetu priamo na lodi.

Overené Travelkingom

“Grand Jules Boat Hotel sa nachádza na brehu Dunaja, blízko pamiatok Budapešti. Naša izba bola malá ale dostačujúca, s nádherným výhľadom na budovu parlamentu a reťazový most. V rámci ubytovania sme mali bohaté raňajky formou bufetu. Personál bol veľmi milý a usmievavý. Jedinú výhradu máme k hluku spôsobenému chôdzou ostatných hostí na hornej terase lode. Celkovo sme však boli s pobytom veľmi spokojní. Pre tých, ktorí hľadajú nevšedné ubytovanie, pobyt rozhodne odporúčame.” Prečítajte si celú recenziu

Cindy Kapounková - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Septembri 2023

O ubytovaní

Grand Jules Boat Hotel *** ponúka netradičné ubytovanie na hladine rieky Dunaj priamo v srdci Budapešti. Najznámejšie pamiatky maďarskej metropoly budete mať z hotela ľahko na dosah.

Vydajte sa príjemnou prechádzkou pozdĺž rieky k Budínskemu hradu (2,7 km) a Rybárskej bašte (2,5 km), odkiaľ budete mať krásny výhľad na mesto. Vynechať nesmiete ani ikonickú budovu parlamentu (2 km). Malebné štvrte v okolí hradu a rieky Dunaja plné kaviarní, múzeí a galérií sú dokonca na Zozname UNESCO, a pretože je na väčšinu týchto monumentov dobre vidieť priamo z rieky, môžete si chodenie po pamiatkach uľahčiť a zvoliť namiesto neho plavbu po Dunaji so zaujímavým výkladom.

Skvelé možnosti vyžitia ponúka neďaleký Margitin ostrov (700 m), kde si oddýchnete od ruchu mesta a v lete sa príjemne schladíte v tieni stromov. Prejdete si tu nádherný park, pokocháte sa slávnou dúhovou fontánou alebo sa pozriete do malej zoologickej záhrady. Prehliadnuť si tu môžete aj secesnú vodárenskú vežu alebo pamätník k 100. výročiu zjednotenia Budapešti z roku 1973. Počas letných mesiacov sa na ostrove objavujú aj sezónne reštaurácie a bary so živou hudbou.

Za odpočinkom sa vypravte do niektorých zo známych miestnych termálov, v Budapešti ich nájdete celé desiatky. Pravdepodobne najznámejšie sú kúpele Széchenyi (4,3 km), ktoré sú s 21 termálnymi bazénmi najväčším liečebným kúpeľným komplexom v Európe. Za druhé najslávnejšie sa označujú kúpele Gellért (4 km) v prekrásnej secesnej budove. Za návštevu stoja aj kúpele Rudas (3,2 km), založené v roku 1550 alebo kúpele Lukács, tie stoja len 900 m od hotela.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe (kajute) (cca 15 m²) s výhľadom na Margitin most a nádhernú budovu maďarského parlamentu. V kajute sú dve postele (80x200 cm), ktoré môžu byť oddelene alebo spojené do dvojlôžka. O vaše pohodlie sa postará v lete klimatizácia, v zime kúrenie, celoročne potom WiFi pripojenie a televízia. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom na vlasy.

Na čom si pochutnáte?

Na lodi sa servírujú raňajky vo forme bufetu. V ponuke nechýbajú špeciality tradičnej maďarskej aj medzinárodnej kuchyne alebo pokrmy pre vegetariánov a osoby s bezlepkovou či bezlaktózovou diétou.

Cestujete s deťmi?

Do kajuty je možné umiestniť detskú postieľku.

Niečo naviac

Na hlavnej palube je k dispozícii úschovňa bicyklov.

Grand Jules Boat Hotel ***

Grand Jules Boat Hotel ***

Angelo Rotta rkp. , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Fortuna Kft. IČ: 0109569925


+36 70 389 4205

frontoffice@grandjules.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie na verejnom parkovisku zadarmo alebo za poplatok

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,2 km