Populárne termálne kúpele Mosonmagyaróvár si užijete v Thermal hoteli Superior*** ktorý leží v areáli kúpeľov. V cene polpenzia aj wellness. TOP lokalita pre poriadny odpočinok až do mája 2016.
Populárne termálne kúpele Mosonmagyaróvár si užijete v Thermal hoteli Superior*** ktorý leží v areáli kúpeľov. V cene polpenzia aj wellness. TOP lokalita pre poriadny odpočinok až do mája 2016.

Thermal hotel Superior*** v areáli vyhlásených kúpeľov Mosonmagyaróvár

Hotel Thermal*** patrí k jedným z najvyhľadávanejších v meste a stojí priamo v areáli celosvetovo známych kúpeľov. Izby sú útulne zariadené s novou kúpeľňou. Nechýba ani fén či LCD TV.

Súčasťou hotela je reštaurácia s vyhlásenou kuchyňou, užijete si tu teda samé dobroty. V rámci polpenzie sa tak môžete tešiť na:

  • Bohatý raňajkový bufet
  • Večeru si vyberáte z menu a má 3 chody
  • Výnimkou sú piatky, kedy je večera formou kulinárskeho bufetu a nechýba ani živá hudba

V hoteli je pre hostí tiež wellness centrum s vírivkou a fínskou saunou. K relaxácii ďalej poslúži masážne kreslo a soľná jaskyňa. Objednať si môžete masáže, ktoré vás príjemne uvoľnia (napr. jade masáž či chiroterapia). Nájdete tu aj kadernícky a kozmetický salón.

Celosvetovo známe liečebné kúpele v Mosonmagyaróvári

Kúpele Mosonmagyaróvár leží 50 m od hotela (hotel ale nie je priamo prepojený s kúpeľmi, pešo k nemu dorazíte počas minúty). Cenník vstupu do kúpeľov nájdete tu.

Liečebné kúpele a plaváreň sa nachádzajú uprostred zelene v blízkosti centra mesta a sú obľúbeným relaxačným miestom ľudí všetkých vekových kategórií. Prečo tunajšie kúpele rozhodne stoja za návštevu?

  • Termálne pramene v Mosonmagyaróvári sa radia medzi 5 najliečivejších vôd Európy (termálny prameň tvorí alkalická, hydrogén-uhličitanová voda tryskajúca z hĺbky až 2 km a jej teplota dosahuje 74°C)
  • Okrem vnútorných bazénov môžete leňošiť v dvoch menších vonkajších bazénoch a tiež v jednom sedacom s teplotou vody 35-37°C
  • Nechýba ani plavecký bazén dlhý 50 m s teplotou vody 25-27°C
  • Kúpele sú otvorené po celý rok a ceny sa pohybujú okolo 10,50 € / dospelý (časovo neobmedzený vstup bez sáun - tie možno dokúpiť za 7 €)
  • Deti do 5 rokov majú vstup do kúpeľov zadarmo

Čo voda lieči?

  • Choroby kĺbov a chrbtice
  • Zápaly kĺbov
  • Zápaly priedušiek, ochorenia dutín...

Priamo v mestečku potom môžete navštíviť napríklad vedecké zábavné centrum Futura, kde sa nielen dozviete veľa zaujímavých informácií o prírode, ale zároveň si tu užijete veľa zábavy - bližšie info tu.

Asi 40 km od Mosonmagyaróváru nájdete ďalšie populárne kúpele Györ. Na výlet sa vydajte napríklad do Bratislavy alebo Viedne.

Thermal Hotel Superior ***

Thermal Hotel Superior ***

Kolbai K. u. 10 , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Club Eldorado Kft IČ: 08-09-006146


+ 36 96 206 871

reservation@thermal-movar.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 m