Perfektný relax a oddych vám zaručí Danubius Health Spa Resort**** v maďarských kúpeľoch Sárvár. Tešte sa na rozšírenú polpenziu plnú dobrôt, wellness s unikátnym termálnym bazénom a profesionálny servis.
Perfektný relax a oddych vám zaručí Danubius Health Spa Resort**** v maďarských kúpeľoch Sárvár. Tešte sa na rozšírenú polpenziu plnú dobrôt, wellness s unikátnym termálnym bazénom a profesionálny servis.

Luxusný hotel Danubius Health Spa Resort**** s dlhou tradíciou a prvotriednymi službami

Chcete zažiť dokonalú dovolenku? Taká na vás čaká v hoteli Danubius Health Spa Resort****. Hotel nájdete v známom kúpeľnom meste Sárvár. Prvotriedne služby, 11 min. chôdze od kúpeľov a vstup do 200 rokov starého arboréta (obrovského parku) priamo z hotelovej záhrady.

Hotel ponúka ubytovanie v príjemne zariadených izbách zodpovedajúcich štandardu 4*. Väčšina z nich má k dispozícii aj balkón.

V reštaurácii, ktorá sa nachádza priamo v hoteli, sa môžete tešiť na pochúťky maďarské aj medzinárodné, zavítať môžete tiež do kaviarne Átrium a dopriať si niečo dobré pod zub.

V hoteli si užijete rozšírenú polpenziu, ktorá obsahuje:

  • bohaté raňajky formou bufetu (od 7 do 10 hod.)
  • polievku na obed od 12 do 13 hod.
  • večeru o 4 chodoch: studený predkrm, šaláty a dezerty z bufetu, polievky a hlavný chod (vyberiete si z menu)
  • zdravé pochúťky - ľahké pokrmy, vegetariánske/wellness menu a pochúťky zo zeleniny
  • každý piatok večer - večera formou bufetu s maďarskými špecialitami a rómskou hudbou
  • každý pondelok uvítací koktail pre novo prichádzajúcich hostí

Po celodennom leňošení a užívaní si výborné jedlo určite oceníte prechádzku po obrovskom arboréte, ktoré je priamo napojené na hotelovú záhradu. Uvidíte tu viac ako 200 druhov stromov a kríkov, nechýba ani botanická záhrada.

Hotel s dlhou tradíciou sa pýši svetoznámou značkou Danubius, ktorá je zárukou prvotriednych služieb a profesionálneho personálu, ktorý vám vždy ochotne pomôže a postará sa o to, aby ste si vašu dovolenku užili na maximum.

Wellness areál ako z rozprávky - unikátny bazén s termálnou vodou ako v kúpeľoch

Hotelové wellness je priam rajom pre všetkých, ktorí si chcú výdatne oddýchnuť. Ako jeden z mála hotelov v Maďarsku ponúka pre svojich hostí kúpanie v bazéne s termálnou vodou, ktorá je svojím zložením rovnaká ako tá kúpeľná.

K dispozícii je tiež jacuzzi a saunový svet - tradičná fínska sauna, infračervená kabína, aromaterapeutická komora. Nechýba ani relaxačná zóna s lehátkami a fontánkou.

Pre hostí je tu ale aj rad ďalších služieb, ktoré si môžu v hoteli za príplatok doobjednať: salón krásy (vrátane ponuky masáží), klub zdravia, kaderníctvo či pedikúra.

Známe sarvárske kúpele s liečivými prameňmi neďaleko hotela

Asi po 11 minútach chôdze pešo dorazíte do sarvárskych kúpeľov. Novo zrekonštruovaný areál získal ocenenie Najlepší kúpeľný areál v Maďarsku roka 2004 a 2005. V areáli kúpeľov sú všetky informácie uvedené aj v slovenčine.

V kúpeľoch nájdete množstvo vonkajších aj vnútorných bazénov s liečivou termálnou vodou s teplotou okolo 35°C. Samozrejmosťou sú aj masážne trysky, zážitkové bazény, atrakcie pre deti a nechýbajú ani sauny či klasické kúpeľné procedúry.

Na virtuálnu prehliadku kúpeľov sa môžete pozrieť tu. Ceny vstupeniek do kúpeľov pozrite tu.

Do kúpeľov Sárvár jazdia ľudia s rôznymi problémami, miestne liečivé vody totiž dokážu pomôcť napríklad pri problémoch s pohybovým ústrojenstvom, pri gynekologických či dermatologických ochoreniach.

Voda pomáha tiež pri rehabilitácii po zraneniach, priaznivo pôsobí na nervy, uvoľňuje svaly a má pozitívny vplyv na dýchacie cesty.

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Rákóczi utca 1. , Sárvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Zrt., IČ: 0110041120


+36 95 888 400

sarvar.sales@danubiushotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná