Zažite kúsok raja na zemi! Ubytujte sa v rezorte Holiday Park Zelena Punta *** priamo v stredomorskom borovicovom háji a len pár krokov od pláže. Tešiť sa môžete na bohaté raňajky a večere formou bufetu, zábavný animačný program pre deti a zaujímavé tematické dni aj večery. Na výlet môžete vyraziť napríklad do národného parku Kornati alebo do neďalekého Zadaru.

O ubytovaní

Rezort Holiday Park Zelena Punta *** sa nachádza na okraji malebnej dedinky Kukljica na chorvátskom ostrove Ugljan. Tomu sa hovorí aj „zelený ostrov“, pretože je pokrytý hustým lesom, borovicami, olivovníkmi, figami a ďalšou vegetáciou. Spolu s čistým morom a kúzelnými zátokami tu nájdete skutočný kúsok raja na zemi.

Kukljica je pôvodne rybárska dedinka v juhovýchodnej časti ostrova, s krásnym výhľadom na ostrov Pašman. Prejdite si krásne historické centrum a navštívte kostol z 15. storočia v Kostanjskej zátoke (1,8 km). Tešiť sa môžete aj na bohatý kultúrny život, cez leto sa tu odohrávajú rôzne festivaly a slávnosti, rovnako ako na výbornú gastronómiu.

Dedina býva označovaná aj za bránu národného parku Kornati a prírodného parku Telaščica, výletné ciele všetkých milovníkov prírody tak budú pomerne jasné. Okrem poznávania prírodných parkov môžete vyraziť aj do neďalekého Zadaru, kam sa dostanete za necelú polhodinu trajektom. Mesto s viac ako 3 000 rokmi histórie vás zaručene uchváti.

More a pláže

Priamo pri ubytovaní budete mať populárnu pláž Zelena Punta. Tá je čiastočne betónová, kamienková aj piesková, porastená stromami, ktoré jej dodávajú prírodný tieň. Pri pláži je plytčina vhodná aj pre deti a kúsok od brehu čakajú skvelé nafukovacie atrakcie. Nechýba požičovňa vodných bicyklov a športového vybavenia a plážový bar.

Kúsok od Kukljice sa nachádzajú ďalšie zaujímavé pláže. Navštíviť môžete napríklad nudistickú pláž Jelenica (1,8 km), alebo krásne pláže Mala (1,4 km) a Velika Sabuša (1,7 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom zo 132 apartmánov umiestnených v pokojnom borovicovom lese. Väčšina z nich má aj výhľad na more. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu s vaňou, televíziu, klimatizáciu, kuchynku a WiFi pripojenie.

  • Apartmán A meria 32 m² a zahŕňa spálňu s manželskou posteľou, písacím stolom a šatníkovou skriňou a obývacia izba s pohovkou, kuchynským kútom a jedálenským stolom. Apartmán má aj vlastný balkón s vonkajším posedením.

  • Apartmán B je rovnako vybavený ako variant A, líšia sa iba veľkosťou – meria 40-45 m², a modernejším interiérom.

  • Apartmán C má plochu 45-55 m² a skladá zo spálne s manželskou posteľou, izby s oddelenými lôžkami a obývacej izby s pohovkou. Nechýba balkón s posedením.

  • Apartmán D je veľký cca 70 m² a ponúkne obývaciu izbu, kuchynský kút, tri samostatné spálne a dva balkóny.

Na čom si pochutnáte?

V hlavnej reštaurácii rezortu sa servírujú raňajky a večere vo forme bohatého bufetu, plného stredomorských špecialít a lokálnej kuchyne. Počas dňa môžete navštíviť aj plážový bar Skakaona, kde si pochutnáte na grilovaných špecialitách a najlepšej pizze na ostrove.

Cestujete s deťmi?

V sezóne je pre najmenších hostí pripravený pestrý animačný program, z ktorého budú jednoznačne nadšení.

Niečo naviac

Holiday Park Zelena Punta *** organizuje rôzne aktivity pre celé rodiny, rovnako ako špeciálne tematické večery alebo rodinné dni, ako je nedeľné grilovanie so zábavou a hudbou.

Holiday Park Zelena Punta

Holiday Park Zelena Punta

Kukljica 106 , Kukljica
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Zelena Punta Resort d.o.o. IČ: 081136957


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 19 €/noc - do 20 kg
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od mora
75 m

Tipy na výlet

Národný park Kornati

Národný park Kornati Tip na výlet

Park zaberá prevažnú časť Kornatských ostrovov v Jadranskom mori a je rajom ako vytrhnutým z inej doby. Hŕstka miestnych obyvateľov tu chová ovce a pestuje olivy, elektrinu vyrábajú agregátory a pitná voda sa dováža. Napriek tomu je táto oblasť rajom jachtárov a potápačov a plavia sa sem tiež výletné lode. Nájdete tu početné zátoky, kde sa v minulosti skrývali piráti, aj niekoľko nudistických pláží. Pozor ale na zber kameňov a mušlí, ich vývoz je prísne zakázaný.

Viac informácií
Zadar
Zadar
Prírodné parky Vransko jazero
Prírodné parky Vransko jazero
Biograd na Moru
Biograd na Moru