Zábava na pláži, relax na ležadle pri bazéne a krásne výlety - znie to ako skvelá dovolenka? Presne taká na vás čaká v Resorte Ad Turres ***, kde sa ubytujete v modernej, klimatizovanej izbe, pochutnáte si na pestrej polpenzii a uvidíte všetky krásy Crikvenickej riviéry na vlastné oči. Deti do 12 rokov majú navyše pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Resort Ad Turres *** sa nachádza v malebnom mestečku Crikvenica len 650 m od brehu Jadranského mora. Okrem kúpania, odpočinku na pláži a vodných športov nájdete v okolí aj bohaté možnosti ďalšieho vyžitia, skvelé reštaurácie a kaviarne aj zaujímavé výletné ciele.

Neďaleko hotela na vás čaká Adrenalin park (600 m) s lanovým centrom, detským adrenalínovým chodníkom a ďalšími atrakciami, o kus ďalej nájdete športové centrum (650 m). Behom pár minút chôdze dôjdete na kúzelnú riviéru, ktorá vás prechádzkou dovedie trebárs do vedľajšieho mestečka Selce (5,3 km) s krásnymi plážami a vonkajším aquaparkom Rokan.

Na výlet potom môžete vyraziť do národného parku Risnjak (46 km), preskúmajte husté lesy, úzke tiesňavy alebo horský masív Gorski kotar. Pokoriť môžete aj najvyššie vrcholy Veliki Risnjak a Snjěžnik. K návšteve láka aj ostrov Krk, na ktorý sa dostanete loďou, alebo aj autom po moste (14,2 km). Navštívte napríklad mestečko Vrbnik, preslávené unikátnym bielym vínom vrbnička žlahtina, alebo populárne letoviská Baška, Krk, Malinska a Njivice.

More a pláže

Najbližšie k ubytovaniu budete mať pláž Omorika (650 m), ktorá je rajom letnej zábavy vďaka bohatému vyžitiu pre malých i veľkých. Pláž je kamienková so spevnenými plochami. Na zapožičanie sú tu ležadlá a slnečníky, využiť ale môžete aj prírodný tieň stromov, ktoré pláž lemujú. Aktívni jedinci si môžu zahrať plážový volejbal, tenis a ďalšie športy, deti zase potešia vodné atrakcie. Nechýba tu plážový bar, sprchy, kabínky na prezlečenie sa, toalety a dohľad plavčíka.

Ďalej si môžete oddýchnuť na Mestskej pláži (Gradska plaža; 2 km) s kamienkami a hrubším pieskom alebo na pláži Podvorska (3,2 km), ktorá je vhodná aj pre psíkov. Zaujme okrem iného unikátnym psím barom Monty's dog beach & bar. Všeobecne sú pláže v Crikvenici skvele udržiavané, s pozvoľným zostupom do vody a poskytujú komfortné zázemie vo forme spŕch, toaliet, prezliekacích kabínok, požičovne ležadiel a slnečníkov či občerstvenia.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernej Rodinnej izbe s balkónom a výhľadom do parku. K vybaveniu patrí manželská posteľ alebo 2 oddelené postele, písací stôl, klimatizácia, televízia, WiFi pripojenie, trezor a kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a fénom na vlasy. Izba umožňuje až 2 prístelky.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sa pýši pestrým výberom pokrmov. Ochutnáte tu regionálne špeciality, delikatesy stredomorskej kuchyne aj medzinárodné pokrmy. Osviežujúci kokteil či drobné občerstvenie si môžete dať v bare pri bazéne.

Kde budete relaxovať?

Odpočinok na pláži môžete striedať s relaxom na ležadle pri vonkajšom bazéne na terase hotela, odkiaľ sa vám naskytne krásny výhľad do okolia.

Resort Ad Turres ***

Resort Ad Turres ***

Kralja Tomislava 111 , Crikvenica
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 23 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
1 km
Aquapark
5,7 km

Tipy na výlet

Crikvenica

Crikvenica Tip na výlet

Crikvenica je chorvátske mesto, ktoré vyrástlo na základoch pôvodnej rímskej vojenskej základne. Crikva znamená kostol a mesto bolo pomenované podľa tunajšieho kláštorného kostola. Tzv. Crikvenická riviéra sa tiahne od Jadranova na severe cez Dramalj pri Crikvenici a vlastnej Crikvenici ďalej na juh až k letovisku Selce. Z prístavu v meste vyplávajú lode a lodné taxi na ostrov Krk. Počas leta sa v meste konajú kultúrne podujatia, organizuje sa tu napríklad Hudobná noc alebo Rybí festival. Nie je teda divu, že si toto miesto obľúbili turisti pre svoje nočné zážitky.

Viac informácií
Národný park Risnjak
Národný park Risnjak
Ostrov Krk
Ostrov Krk
Aquaparky v Chorvátsku
Aquaparky v Chorvátsku