Užite si skvelú dovolenku pri mori na obľúbenom ostrove Pag. Ubytujete sa iba 3 km od legendárnej pláže Zrće, kde si užijete nikdy nekončiacu tanečnú párty. Pokiaľ preferujete pokojnejšie trávenie dovolenky, ďalšiu pláž budete mať len 400 m od apartmánu. V rezorte na vás navyše čaká aj plavecký bazén, záhrada a vonkajší gril. Dokonalý odpočinok vám zaistia moderné apartmány s klimatizáciou.

O ubytovaní

Aparthotel Resort Trcol **** sa nachádza v letovisku Novalja na obľúbenom chorvátskom ostrove Pag. Ten je populárny pre svoje piesočnaté a kamienkové pláže a skvelú gastronómiu, pochutnáte si tu na čerstvo vylovených morských rybách, vynikajúcom bielom víne, panenskom olivovom oleji aj lokálnom pagskom syre z ovčieho mlieka. Zájdite si napríklad rovno na ochutnávku do syrárne Gligora (8,8 km).

Keď si budete chcieť celodenné leňošenie na pláži tiež niečím preložiť, vydajte sa na exkurziu do Múzea soli (19,9 km) alebo Galéria pagských čipiek (20 km), zapísaných na Zozname UNESCO. Na výlet si môžete zájsť na ostrovy Maun (13,1 km) a Škrda (11,7 km) alebo do Karlobagu (27,5 km), ktorý od Pagu delí Velebitský prieliv. Uvidíte tu kapucínsky kláštor s kostolom sv. Jozefa alebo zrúcaniny pevnosti Fortica. Neďaleko Karlobagu leží pohorie Velebit, môžete tak podniknúť aj výstup do hôr.

More a pláže

Len cca 10 minút chôdze vás delí od najbližšej pláže - Lokunje. Vďaka pozvoľnému zostupu do vody je pláž vhodná aj pre rodiny s deťmi. Rovnako ako väčšina miestnych pláží, aj táto je kamienková. Na zapožičanie sú tu ležadlá a slnečníky a využiť môžete aj toalety či vonkajšie sprchy. Hneď pri pláži navyše nájdete beach bar a požičovňu pomôcok na vodné športy.

Neďaleko od hotela (3 km) nájdete aj najznámejšiu pláž na Pagu - Zrće. Táto kamienková pláž je preslávená najmä nočnými klubmi, plážovými barmi a nikdy nekončiacou tanečnou zábavou. Cez deň sa ale hudba predsa len trochu utlmí a na pláži si užijete aj vodné športy alebo deň s rodinou. Pokiaľ preferujete skôr pokojnejšie miesta, vyrazte na pláž Braničevica (3,8 km) s morským Aquaparkom Novalja Gajac a detským ihriskom s preliezkami. Na Pagu nájdete aj niekoľko piesočných pláží, v letoviskách Stará Novalja (5,4 km), Potočnica (10 km) a Povljana (32,8 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernej, komfortne vybavenej izbe či apartmáne. Všetky sú klimatizované a majú vlastnú kúpeľňu a WC. K dispozícii budete mať aj balkón alebo terasu s vonkajším posedením, televíziu, WiFi pripojenie, telefón a trezor. V apartmánoch je navyše plne vybavený kuchynský kút, vrátane spotrebičov.

  • Studio apartmán má 30 m² a zahŕňa manželskú posteľ, pohovku na posedenie, kuchynský kút a jedálenský stôl.

  • Apartmán s 1 spálňou je veľký 40 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s kuchynským kútom, pohovkou a jedálenským stolom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou každého apartmánu je plne vybavená kuchyňa, kde si kedykoľvek pripravíte jedlo podľa svojej chuti. Použiť môžete tiež vonkajší gril, pre večery s tou pravou dovolenkovou atmosférou. Pokiaľ sa vám variť príliš nechce, vyrazte do niektorej z okolitých reštaurácií či plážových barov.

Kde budete relaxovať?

V Chorvátsku si určite užijete predovšetkým relax na pláži, tá najbližšia je od ubytovania vzdialená len 400 m. K dispozícii ale budete mať aj vonkajší plavecký bazén.

Aparthotel Resort Trcol ****

Aparthotel Resort Trcol ****

Nadbiskupa Tamaruta 36 , Novalja, Ostrov Pag
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


+38 631 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od mora
0,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
2,6 km