Vydajte sa do chorvátskeho letoviska Crikvenica a ubytujte sa v Hoteli Villa Aurora ***, ktorý leží len 350 m od najbližšej pláže. V dochádzkovej vzdialenosti je potom mnoho ďalších pláží a na dosah budete mať aj centrum mestečka plné kaviarní, barov a reštaurácií. V cene balíčka je polpenzia.

O ubytovaní

Hotel Villa Aurora nájdete v obľúbenom chorvátskom letovisku Crikvenica, ktoré sa nachádza v Kvarnerskom zálive a je považované za vstupnú bránu do Stredomoria. Vďaka kombinácii čistého mora, krásnej prírody, množstvu atraktívnych výletných cieľov a blízkosti od českých hraníc je toto miesto ideálne pre vašu letnú dovolenku na Jadrane.

Hlavná pláž Črni mólo so žltým pieskom je vzdialená iba 5 minút chôdze od ubytovania. Nájdete tu aj svetovo známu pláž pre psov Podvorska (1,6 km). Pokiaľ vás láka podmorský svet, zavítajte do Aquarium Crikvenica (800 m). Milovníci historických pamiatok môžu navštíviť kláštor Paulinov (800 m), kde sú uložené cenné historické artefakty Crikvenice, starý mlyn Toš v olivovom háji (2 km), kostol Nanebovzatia Panny Márie (1 km) alebo múzeum mesta Crikvenica (1,2 km). Za krásnymi výhľadmi sa vydajte na neďalekú horu Kotor (2,5 km), kde môžete vidieť kamenné pozostatky osady, ktorá zanikla v 17. storočí.

Počas letnej sezóny sa v Crikvenici odohráva mnoho podujatí, festivalov, koncertov a výstav. Už viac ako 50 rokov sa tu koná aj „Rybársky týždeň“, počas ktorého celé mesto ožije historickou atmosférou a mnohými sprievodnými akciami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu patrí napríklad klimatizácia, WiFi pripojenie a televízia.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s terasou s výhľadom na more sa každé ráno posilníte na raňajkách vo forme bufetu. Počas dňa je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka alebo si dať niečo pod zub v hotelovej kaviarni. Večere pre hotelových hostí sú servírované s možnosťou výberu z menu.

Hotel Villa Aurora ***

Hotel Villa Aurora ***

Ante Starčevića 32 , Crikvenica
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ZUMA CONSULTING d.o.o. IČ: 58076329003


+ 385 99 210 1423

ckaurorabooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,8 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,8 km