Vydajte sa na dovolenku k moru do chorvátskeho letoviska Baška Voda. Ubytovaní budete v izbe či apartmáne, do ktorého sa zmestia až 4 osoby. Dokúpiť si môžete chutnú polpenziu alebo dopravu autobusom.

O ubytovaní

Apartmány Baška Voda sa nachádzajú na Makarskej riviére v obľúbenom letovisku Baška Voda. Z ubytovania je to len cca 150 metrov k moru v pokojnej zátoke. Nájdete tu veľa kamienkových pláží s pozvoľným vstupom do vody. Z druhej strany sa týči majestátne pohorie s Prírodným parkom Biokovo, kde môžete zdolať najvyššiu chorvátsku horu Sveti Jure. Pozdĺž pobrežia sa tiahne príjemná promenáda s reštauráciami, kaviarňami a obchodmi. Z centra celej riviéry mesta Makarska (9 km) sa môžete loďou vydať na výlet na prekrásne ostrovy ako Hvar, Brač či Korčula. Veľmi obľúbené je tiež mesto Omiš (27 km) s kúzelným ústím rieky Cetiny, hradom a odkazmi na pirátsku minulosť.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvj až štvorlôžkovej izbe, alebo v apartmáne. Súčasťou izieb je balkón a vlastná kúpeľňa. Sú vybavené chladničkou a rýchlovarnou kanvicou. Apartmány majú navyše vlastnú kuchynku.

Apartmány Baška Voda (CK Vlada Tour)

Apartmány Baška Voda (CK Vlada Tour)

Tina Ujeviča 3 , Baška Voda
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Vlasta Daňková IČ: 46550356


+420 777 971 770

vladatravelagency@centrum.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,5 km