Chcete spoznať všetky krásy Prahy? Cathedral Prague Apartments budú ideálnym východiskovým bodom! Ubytovanie je priamo pri Staromestskom námestí, len kúsok od Karlovho mosta a blízko ďalších významných pamiatok. Tešiť sa môžete aj na skvelé raňajkové menu a krásne izby v romantickom, dobovom štýle. Príjemným bonusom je zľava do reštaurácie.

O ubytovaní

Apartmány Cathedral Prague sa nachádzajú priamo v historickom centre Prahy, hneď vedľa Paláca Kinských, pri Galérii moderného umenia a 4 minúty chôdze od slávneho Pražského orloja na Staromestskom námestí. Prvé kroky pri vašom spoznávaní mesta tak pravdepodobne povedú priamo tam.

Zo Staromestského námestia sa potom vydajte príjemnou prechádzkou romantickými uličkami až ku Karlovmu mostu (850 m). Z najstaršieho pražského mosta sa vám naskytne pohľad na Malú Stranu s Pražským hradom, ktorý sa týči nad mestom. Na druhom brehu Vltavy sa pozrite do Vojanových sadov (1,3 km) na farebné pávy alebo sa vydajte až k Pražskému hradu s katedrálou sv. Víta (1,6 km).

Praha ale ponúka množstvo atrakcií aj pre tých, ktorí si na pamiatky príliš nepotrpia. Máte radi zvieratá? Vyrazte do pražskej zoo (7,4 km), Sveta medúz (6,2 km) alebo Morského sveta (6,4 km). Za zábavou a relaxom sa vydajte do najväčšieho vodného sveta v strednej Európe - Aquapalace Praha (19,1 km), nutnú dávku adrenalínu zase si užijete vo veternom tuneli Hurricane Factory (10,5 km).

Užiť si môžete aj nekonečné možnosti nakupovania. Záleží len na vás, či dáte prednosť luxusným obchodom v okolí hotela, alebo obchodným centrám ako Palladium (550 m), My Národní (800 m) alebo Nový Smíchov (2,7 km). A nesmieme zabudnúť spomenúť, že počas adventu to budete mať z hotela na tie najkrajšie vianočné trhy na Staromestskom a Václavskom námestí len pár minút chôdze.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z 13 útulných apartmánov s interiérom ladeným do dobového, romantického štýlu. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, televíziu, trezor a WiFi pripojenie.

  • Izba Standard meria 12 m² a je vybavená manželskou posteľou a odkladacími stolíkmi.

  • Izba Superior má plochu 16 m² a nájdete v nej manželskú posteľ a stôl so stoličkami na posedenie.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí budovy sa nachádza štýlový Cathedral Café Lounge & Restaurant, kde si hostia môžu dať výbornú kávu, domáci dezert či výborné špeciality českej a medzinárodnej kuchyne.

Cathedral Prague Apartments

Cathedral Prague Apartments

Týnská 11 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CATHEDRAL PRAGUE APARTMENTS s.r.o. IČ: 07017669


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 120 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 650 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
17,7 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Staromestské námestie a orloj
Staromestské námestie a orloj
Karlov most a Pražský hrad
Karlov most a Pražský hrad
Pražský hrad
Pražský hrad