Za vínom jedine na južnú Moravu! Užite si pobyt v Hoteli Pizzeria Jasany *** pri Znojme s raňajkami formou rautu. V cene je aj poukaz do reštaurácie či pizzérie. Tešte sa aj na vstup do Louckého kláštora alebo fľašu vína.

O ubytovaní

Hotel Pizzerie Jasany *** po celkovej rekonštrukcii sa nachádza v okrajovej časti Znojma. Za návštevu okrem mnohých miestnych pivníc a viníc rozhodne stoja aj neďaleké kultúrne a prírodné pamiatky. Priamo v Znojme nájdete napríklad Znojemský hrad (5 km), chránenú kultúrnu pamiatku, Lúcky kláštor (2,3 km), ktorý patrí k najväčším v ČR, alebo kostol svätého Mikuláša (3 km). Prejsť sa môžete aj znojemským podzemím (3 km).

Za prírodou vyrazte do Národného parku Podyjí (4 km) s nádhernými lúkami, skalnými útvarmi či kamennými mormi, alebo si urobte dlhší výlet do Chránenej krajinnej oblasti Pálava (45 km). Tu patria medzi obľúbené výletné ciele zrúcaniny Sirotčího hrádku a hradu Děvičky, uchváti vás ale iste aj samotná príroda v tejto oblasti. Pokiaľ patríte k aktívnejším jedincom, pozrite sa tiež do Aqualandu Moravia (39 km) s minerálnou vodou, 15 bazénmi a 20 toboganmi. Nakoniec si tu aj náležite oddýchnete, areál totiž ponúka aj 2 wellness centrá a 30 sáun.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných dvoch až štvorlôžkových izbách s vlastnou kúpeľňou. Izby sú zrekonštruované, ladené do hrejivých farieb a vybavené masívnym dreveným nábytkom. Kúpeľňa je moderná, so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Pochutnáte si na bufetových raňajkách, ktoré sa podávajú v partnerskom Penzióne U Tří Jasanů. Tu nájdete aj vinársku reštauráciu, ktorá sa špecializuje na poctivú domácu kuchyňu a rustikálne pokrmy. Na obed či večeru si môžete objednať aj pizzu alebo iné špeciality, ktoré pripravujú priamo v hoteli.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli wellness zónu nenájdete, navštíviť ale môžete súkromné wellness centrum v Penzióne Tří Jasanů, ktorý je hneď oproti cez ulicu. Tu vám bude k dispozícii fínska sauna a parná komora.

Hotel Pizzerie Jasany ***

Hotel Pizzerie Jasany ***

Nový Šaldorf 165 , Nový Šaldorf
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Eva Molerová IČ: 62842099


+420 777 808 124

penzionutrijasanu@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od rybníka
14,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
45,5 km

Tipy na výlet

Znojmo

Znojmo Tip na výlet

Južná Morava je jednou z najkrajších oblastí v Česku, keď k tomu navyše pripočítate priateľskú atmosféru a početné vínne pivnice, o skvelú dovolenku je postarané. Znojmo svojou polohou na kraji Národného parku Podyjí aj množstvom zaujímavých pamiatok spĺňa požiadavky na obľúbenú turistickú lokalitu. Ochutnajte miestne vína, kochajte sa malebným okolím a zapojte sa do bohatého kultúrneho diania.

Čo nevynechať pri návšteve Znojma:

  • Znojemský hrad s Rotundou sv. Kateřiny
  • Radničnú vežu
  • Znojemské podzemie
  • Vydajte sa aj na prehliadkovú trasu po hradobnom opevnení alebo do expozície pivovarníctva.

V Znojme zažijete neopakovateľnú atmosféru aj počas kultúrnych podujatí, ktoré sa tu konajú v priebehu celého roka. Najznámejšie je septembrové Znojemské historické vinobranie, ďalej potom Májové slávnosti, letné Hudobný festival, júnové Pivné slávnosti či augustové Slávnosti uhoriek.

Viac informácií
Kostol sv. Mikuláša
Kostol sv. Mikuláša
Znojemské podzemie
Znojemské podzemie
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia