Len 10 km od Karlových Varov sa uprostred nádhernej prírody nachádza oáza pokoja a pohody - zámocký hotel Chateau Cihelny ****. Vaším domovom sa počas pobytu stanú moderné izby s historickými prvkami a krásnym výhľadom na zeleň. Energiu načerpáte nielen pri lahodných bufetových raňajkách a dvojchodových večeriach, ale aj pri relaxácii v luxusnom wellness s bazénom, vírivkou a troma saunami.

O ubytovaní

Chateau Cihelny **** sa nachádza na výnimočnom mieste – v obklopení nádhernej prírody a zároveň iba 10 km od Karlových Varov. Na jednom mieste je tu na dosah prekrásna severočeská krajina, najznámejšie české kúpele, atraktívne výletné ciele aj prestížne golfové ihriská.

Počas pobytu by ste rozhodne nemali vynechať návštevu Karlových Varov, ktorých centrum tvorí kúpeľná zóna s piatimi kolonádami (10 km), kde môžete okúsiť účinky 15 minerálnych prameňov. Cez Sadovú, Mlýnskú, Zámeckú a Tržní kolonádu sa dostanete až ku Vřídelní kolonáde, ktorú zdobí slávny prameň Vřídlo. V kúpeľnom meste a jeho okolí láka k návšteve sklárske múzeum Moser (10 km), múzeum Becherovky (12 km), výrobňu porcelánu Thun (17 km) či múzeum Mattoni ( 25 km).

Okrem Karlových Varov sa zo zámočku ľahko dostanete aj k ďalším dvom mestám, ktoré sú súčasťou severočeského kúpeľného trojuholníka – Mariánské Lázně (38 km) a Františkovy Lázně (48 km).

Ak patríte k vyznávačom golfu, určite vás poteší, že profesionálne 18-jamkové golfové ihrisko Cihelny Golf Resort je vzdialené len pár minút chôdze od ubytovania. V okolí sa navyše nachádzajú aj ďalšie golfové ihriská. Po značených turistických trasách sa môžete vydať na prechádzku k prírodným pamiatkam Svatošské skály (3,7 km) a Moučné pytle (1,7 km), prípadne až na hrad Loket (10 km) s bohatými expozíciami vrátane múzea tortúry.

Počas zimy môžete prekrásnu krajinu severných Čiech objavovať na bežkách, prípadne si pobyt spestriť lyžovaním v Ski areáli Plešivec (38 km) alebo Ski areáli Klínovec (45 km).

Kde budete spať?

Izba Standard Twin (22–24 m²) je vybavená dvoma oddelenými posteľami a vlastnou kúpeľňou s vaňou, toaletou, sprchou, fénom a setom kvalitnej kozmetiky. Súčasťou je aj WiFi pripojenie, televízia, kávovar, trezor a písací stôl.

Izba Standard Double s balkónom (28 m²) má totožné dispozície a vybavenie ako dvojlôžková izba Standard, avšak jej súčasťou je navyše balkón s výhľadom do prírody a miesto oddelených lôžok ponúkne dvojlôžkovú posteľ.

Izba Deluxe Double (40–52 m²) ponúka komfortné romantické ubytovanie s manželskou posteľou a vlastnou kúpeľňou s vaňou, toaletou, sprchou, fénom a setom kvalitnej kozmetiky. Súčasťou izby je aj výklenok s pohovkou či malým posedením a krásnym výhľadom. K vybaveniu patrí WiFi pripojenie, televízia, kávovar, trezor a písací stôl. Na túto izbu je možné umiestniť jednu prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí ubytovania sa nachádza štýlová reštaurácia s letnou terasou. Čaká tu na vás jedinečná atmosféra, príjemná obsluha a skvelá gastronómia pripravená z kvalitných regionálnych surovín.

Kde budete relaxovať?

Nové sily načerpáte v modernom zámockom wellness. Srdcom priestoru je vnútorný bazén s protiprúdom a masážnymi tryskami. Ďalej je súčasťou slnečná terasa, vírivka a 3 druhy sáun - fínska, soľná a parná. Dopriať si môžete tiež rôzne druhy masážou. Relaxačný efekt ešte umocní, že je z wellness krásny výhľad do zelene. Pre milovníkov športu je tu fitness s posilňovacími aj kardio strojmi.

Cestujete s deťmi?

V zámočku radi privítajú aj detských hostí. V reštaurácii je pre ne pripravené špeciálne detské jedálenské menu a za poplatok je možné zabezpečiť stráženie či animačný program.

Niečo naviac

Budova zámočka bola postavená roku 1890 podľa projektu významných viedenských architektov Ferdinanda Fellnera a Hermanna Helmera. Vďaka citlivej rekonštrukcii dnes ponúka moderné ubytovanie s wellness v jedinečných priestoroch s historickými prvkami.

Chateau Cihelny ****

Chateau Cihelny ****

Cihelny 5 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VINLAND Golf Services s.r.o. IČ: 01988417


+420 353 972 411

reservation@chateaucihelny.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc - (do 10 kg)
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
12 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
14 km