Ubytujte sa v pokojnej časti Harrachova v srdci krásnej prírody Krkonošského národného parku. Malebný Hotýlek na Mýte je príležitosťou na pohodovú dovolenku s mnohými turistickými atrakciami na dosah. Objavte prírodné krásy, ako je Mumlavský vodopád, alebo sa zvezte po kilometrovej bobovej dráhe. Odmenou vám po aktívnom dni bude výborná polpenzia.

O ubytovaní

Romantický zrub s poetickým názvom Hotýlek na Mýtě sa nachádza v tichej časti Harrachova na sútoku riek Jizera a Mumlava. V lete i v zime oceníte dostupnosť turistických aktivít, ktoré potešia športových nadšencov aj tých, ktorí si chcú na dovolenke oddýchnuť v lone prírody. Krkonošský národný park je príležitosťou na pestrú dovolenku so všetkým, čo k tomu patrí.

V lete je okolie ideálne na pešiu turistiku a cykloturistiku. Prírodné a kultúrne zaujímavosti môžete objavovať pozdĺž hustej siete dobre značených trás so širokou škálou náročnosti. Nenechajte si ujsť prechádzku k impozantnému Mumlavskému vodopádu (5 km), objavte Bezpečnostný náučný chodník (5,9 km) alebo sa prejdite po vrchole Čertovej hory (9 km), kam vás vyvezie lanovka. Priamo v Harrachove sľubuje vzrušujúce zážitky 1 000 m dlhá bobová dráha (2,7 km).

Výlet si môžete urobiť aj do neďalekej Rokytnice nad Jizerou (10 km), kde nájdete adrenalínový park, lanové centrum a zaujímavé pamiatky, ako je barokový kostol svätého Michala alebo niekoľko múzeí. V samotnom Harrachove sa nachádzajú tri múzeá, a to Múzeum skla (3,1 km), Banské múzeum (česky Hornické muzeum) (6,3 km) a Ski múzeum (5 km).

V zime sa Harrachov a jeho okolie mení na raj zimných športov a objavíte tu množstvo známych lyžiarskych stredísk. Najobľúbenejším športovým strediskom v okolí je Lyžiarske stredisko Harrachov - Čertova Hora (4,6 km), ktoré ponúka perfektne upravené zjazdovky s celkovou dĺžkou až 6,5 km. K dispozícii sú tu aj detské vleky a zjazdovky, lyžiarska škola a požičovňa lyžiarskej výstroje. Medzi ďalšie lyžiarske strediská patrí Lyžiarske stredisko Studenov (11 km) alebo Rokytnica (12 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v malebnom zrube v jednej z týchto izieb:

Trojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou a jedným samostatným lôžkom. Samozrejmosťou je súkromná kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a veľkým zrkadlom. K dispozícii je šatníková skriňa, odkladací stolík a priestor na posedenie so stoličkou a stolom. Niektoré trojlôžkové izby majú aj balkón s posedením a výhľadom do záhrady.

Štvorlôžková izba je ideálna pre rodinu s deťmi. Je vybavená manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou. K dispozícii je aj sedacia časť so stoličkami a stolom, skriňa a pohovka. Môžete sa spoľahnúť na súkromnú kúpeľňu s vaňou a WC. Z okna budete mať výhľad do záhrady a na krajinu v okolí penziónu.

V rodinnej izbe sa môže ubytovať až 5 osôb, ktoré sa pohodlne vyspia na manželskej posteli a troch ďalších samostatných lôžkach. Izba má súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Nebude vám chýbať dostatok úložného priestoru, kútik so sedením a nočné stolíky. Z okien môžete vidieť do záhrady a na rieku, ktorá preteká okolo ubytovacieho zariadenia.

Na čom si pochutnáte?

Pobyt v Hotýlku na Mýtě sľubuje skutočný gastronomický zážitok. Prevádzkovateľ je profesionálny kuchár s dlhoročnými skúsenosťami, takže vám v hotelovej reštaurácii pripraví prvotriedne jedlá. Vybrať si môžete z pestrého jedálneho lístka, ktorý zahŕňa polievky, hlavné jedlá tradičnej českej kuchyne a dezerty. K jedlu si môžete vychutnať obľúbený nealkoholický alebo alkoholický nápoj podľa vlastného výberu.

Vychutnajte si dobré jedlo v útulnej reštaurácii s dobovým nábytkom. O romantickú atmosféru sa postará plápolajúci oheň v krbe a pekný výhľad, pričom spoločnosť vám bude robiť figurína samotného Krakonoša. V lete si môžete posedieť na vonkajšej terase so slnečníkmi.

Cestujete s deťmi?

V Hotýlku na Mýtě sa nebudú nudiť ani tí najmenší výletníci. V záhrade ubytovacieho zariadenia sa nachádza detské ihrisko so šmykľavkou, hojdačkou, drevenými preliezačkami a lezeckou stenou.

Hotýlek Na Mýtě ***

Hotýlek Na Mýtě ***

Nový Svět 1 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
František Kšána IČ: 17789354


777 178 020

info@hotyleknamyte.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
4,9 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1 km