Pri pobyte v Hoteli Gaudeamus *** sa budete cítiť skrátka ako v rozprávke. Postarajú sa o to dobové interiéry s vyrezávaným dreveným nábytkom, poctivá česká domáca kuchyňa a nádherná príroda Vysočiny. Užijete si tiež bohaté raňajky a večere formou bufetu, krásne výlety po historických i prírodných pamiatkach a skvelý relax vo vonkajšej saune a vírivke.

O ubytovaní

Hotel Gaudeamus *** sa nachádza na Vysočine, v malej dedinke Milovy, obklopenej mnohými prírodnými pamiatkami a rezerváciami. Je ideálnym miestom na rodinný výlet, romantickú prechádzku prírodou, lyžovačku alebo jednoducho na relaxačnú dovolenku.

Prichádzate s deťmi? Potom do programu určite zaraďte návštevu Rozprávkovej dediny Podlesíčko (1,8 km), kde sa môžu stretnúť so svojimi obľúbenými rozprávkovými bytosťami, pozrieť si divadelné a bábkové predstavenie alebo sa zabaviť v tvorivej dielni a pri ďalších aktivitách. V rozprávkovej téme môžete pokračovať výletom do loveckého zámku Karlštejn (8,5 km), ktorý bol v ostatných rokoch dôkladne zrekonštruovaný a je krásnou ukážkou barokovej architektúry.

K ďalším obľúbeným cieľom patrí Kostol svätého Jana Nepomuckého na Zelenej hore (20 km) alebo zrúcanina hradu Štarkov (8,2 km), z prírodných pamiatok je to napríklad vrchol Devět skal (6,2 km), Lisovská skala (6,6 km) alebo Čtyri palice (5 km). Prejsť sa môžete aj po Milovskom náučnom chodníku s 20 zastávkami venovanými okolitej krajine, tradícii sklárstva a lesníctva či histórii obce České Milovy.

V lete si môžete užiť kúpanie v Milovskom rybníku (300 m) a vodných radovánok sa nemusíte vzdávať ani v chladnejších dňoch, stačí zájsť do Novoměstských kúpeľov (13,3 km) s relaxačným bazénom, vírivkou a saunami. V zime určite vyskúšajte okolité lyžiarske areály. V lyžiarskom stredisku Jimramov (9,5 km) nájdete 7 zjazdoviek rôznych stupňov náročnosti a 16 km dlhý Jimramovský bežecký okruh, zatiaľ čo neďaleké Nové Město na Moravě (13,5 km) ponúka lyžiarske stredisko Harusák s 550 m dlhou zjazdovkou, 4 km korčuliarsky Prímestský okruh a 100 km bežeckých tratí.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 14 izieb s dreveným nábytkom a zariadením v rustikálnom horskom štýle. Každá izba má súkromnú kúpeľňu s WC a WiFi pripojenie. Z okien alebo balkóna sa môžete kochať výhľadom na krásy Vysočiny.

Dvojlôžková izba Standard má rozlohu 18 m² a je vybavená manželskou posteľou a TV, zatiaľ čo kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom. Za príplatok si môžete vybrať aj túto izbu s balkónom.

Trojlôžková izba Standard má rozlohu 21 m² a je vybavená manželskou posteľou, samostatným lôžkom a TV. V kúpeľni je opäť sprchovací kút a izba je bez balkóna.

Štvorlôžková izba Standard má rozlohu 25 m², 2 manželské postele a TV. Kúpeľňa je klasicky vybavená sprchovacím kútom a izba nemá balkón.

Dvojlôžková izba DeLuxe má v porovnaní so štandardnými izbami sofistikovanejší, dokonale zladený dizajn. Vo výzdobe prevláda drevo, často vyhotovené z moreného a vyrezávaného dreva. Spať budete na veľkej drevenej posteli, ale nebudete ochudobnení o moderné vymoženosti, ako je televízor alebo kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa nachádza útulná reštaurácia s domácou atmosférou. Vyrezávaný drevený nábytok, kachľová pec, výzdoba v historickom štýle - jednoducho sa budete cítiť ako v rozprávke. Jedálny lístok reštaurácie dokonale zapadá do tejto štylizácie, pochutnáte si najmä na poctivej českej kuchyni. Medzi vyhlásené špeciality patria čerstvé pstruhy, pečené koleno alebo pečená kačica, pričom jedlá sú obohatené aj o domácu zeleninu.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý relax uprostred prírody zabezpečuje zážitková vonkajšia sauna až pre 5 osôb a horúca vonkajšia vírivka.

Hotel Gaudeamus ***

Hotel Gaudeamus ***

Milovy 28 , Sněžné
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pubandco s.r.o. IČ: 07162103


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od rybníka
0,3 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
15 km