Z relaxačného pobytu v Hoteli Maxim *** v historickom centre Mariánskych Lázní sa vrátite ako znovuzrodenie! Postará sa o to až 6 ozdravných procedúr, pitná kúra a bohatá polpenzia s raňajkami formou bufetu a štvorchodovými večerami. Hotelový bazén budete mať vždy k dispozícii a pokiaľ chcete pridať aj nejaké to chodenie po pamiatkach, od všetkých najdôležitejších monumentov budete len pár krokov. Okolie Mariánskych Lázní je navyše bohaté na krásne výletné ciele.

O ubytovaní

Hotel Maxim *** nájdete priamo v historickom centre známych Mariánskych Lázní. Ak sa tešíte na prechádzky po kolonáde, obdivovanie pamiatok a ochutnávanie liečivých prameňov, nemohli ste si vybrať lepšie miesto.

Len 280 m od hotela budete mať nádhernú kolonádu Maxima Gorkého zdobenú stropnými freskami a bronzovými reliéfmi. Odtiaľ môžete pokračovať ku Spievajúcej fontáne (800 m), ktorá sa každú nepárnu hodinu rozoznie hudbou, a ku kolonáde Karolininho a Rudolfovho prameňa (1 km). Hneď naproti potom uvidíte Spoločenský dom Casino (1 km) navrhnutý architektom Jozefom Schafferom. Prechádzkou pozdĺž Úšovického potoka potom dôjdete až ku kolonáde Ferdinandovho prameňa (3 km), prvého objaveného minerálneho prameňa v Mariánskych Lázňach.

Ak si chcete urobiť dlhšiu vychádzku, vydajte sa k Obore Hvozd (3,1 km) s jeleňmi a danielmi, do prírodného parku pri Prelátovom prameni (2,9 km) alebo k Pirátovmu prameňu (3,6 km). Navštíviť môžete aj Park Boheminium (3,1 km) s miniaturkami slávnych českých hradov, mostov, katedrál a ďalších pamiatok, kam sa dostanete aj lanovkou zo stanice pri Skiareáli Mariánky (1 km). Tá je navyše najstaršou kabínovou lanovkou v Čechách. A keď už sme pri spomínanom skiareáli, v zime tu na vás čakajú 3 zjazdovky a večerné lyžovanie, to všetko len 1 km od hotela.

Keby vám náhodou kúpeľná atmosféra Mariánskych Lázní nebola dosť, zájdite si do neďalekého mesta Lázně Kynžvart (8,7 km). Miestna kúpeľná štvrť vás očarí krásnou architektúrou a milovníci historických pamiatok si nesmú ujsť návštevu zámku Kynžvart zo 16. storočia, ktorý býval reprezentatívnym sídlom rakúskeho kancelára K. V. Metternicha. Uvidíte tu okrem iného romantický anglický park, rozsiahle zbierky umeleckých diel a historických artefaktov, rovnako ako obdivovaný kabinet kuriozít.

Kde budete spať?

Užijete si ubytovanie v krásnej historickej budove s izbami v dobovom štýle. Izby Standard sú dvojlôžkové, s možnosťou 1 prístelky. Vďaka naozaj veľkým posteliam (manželská posteľ 200x200 cm alebo dve oddelené lôžka 100x200 cm) sa zaručene vyspíte do ružova. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom, pracovný stôl, stolík so stoličkami, televíziu, telefón, WiFi pripojenie a trezor.

Na čom si pochutnáte?

Útulná hotelová reštaurácia je zameraná na poctivé domáce jedlá, medzi jej špeciality patrí napríklad domáca zverinová paštéta si sušenými slivkami, brusnicami a vínnou redukciou alebo sviečková na smotane s brusnicami a žemľovou knedľou. V popoludňajších hodinách sú v ponuke taktiež vychýrené babičkine palacinky a koláče, ktoré sa perfektne hodia ku káve.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom balneo centre na vás čaká zábava v bazéne, odpočinok aj rozličné ozdravné procedúry. Môžete zažiť perličkový kúpeľ, masáže, zábaly a ďalšie kúry, po ktorých sa budete cítiť ako nový človek.

Hotel Maxim ****

Hotel Maxim ****

Nehrova 141/1 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel FLORA ML s.r.o IČ: 02307952


+420 354 603 301

info@hotel-maxim.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
300 Kč/noc pri hoteli (obmedzený počet miest)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,7 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1 km