Objavte krásy Vysočiny a užite si rodinnú dovolenku v Chalupe Sofie. Tešiť sa môžete na príjemný relax vo wellness centre s vírivou vaňou a saunou. Pochutnáte si tu na raňajkách formou bufetu ak zábave poslúži šípky, minibiliard alebo minifutbal. Okolie je perfektné pre pohodové výlety za históriou i prírodou, neďaleko budete mať CHKO Žďárské vrchy aj niekoľko ski areálov.

O ubytovaní

Chalupa Sofia leží na Vysočine v dedinke Oudoleň pri vstupe do CHKO Žďárské vrchy. Len 4 km odtiaľto leží Havlíčkova Borová, rodisko Karla Havlíčka Borovského, o kus ďalej potom nájdete Prírodnú rezerváciu Údolí Doubravy (8,4 km) s náučným chodníkom, ktorý nasleduje tok rieky. V zime stojí za návštevu predovšetkým časť údolia zvaná Koryto, kde sa v mrazoch tvoria kúzelné ľadopády. Zima na Vysočine ale nie je len o obdivovaní prírodných krás. Za poriadnou lyžovačkou sa vydajte do Ski areálu Svatá Anna pri Chotěbore (11 km) s 300 metrov dlhou zjazdovkou alebo do Ski areálu Hlinsko (15 km), kde na vás čakajú 3 zjazdovky a detský cvičný svah.

V lete zase vyrazte k Velkému Dářku (13,4 km), najväčšiemu rybníku Českomoravskej vrchoviny s krásne teplou vodou, piesočnými plážami, loďkami i vodnými športmi. Od rybníka sa po cyklotrase dostanete až do Žďáru nad Sázavou (20,7 km) s rekreačnou vodnou nádržou Pilská (18,5 km), náučným chodníkom Okolo Zelenej hory (20,1 km) a Hamerským vychádzkovým okruhom (16 km). Pri nepriazni počasia môžete na kúpačku do Relaxačného centra Žďár nad Sázavou (21,2 km) alebo do Novomestských kúpeľov v Novom měste na Moravě (31,9 km), kde si užijete aj saunovanie alebo relaxačné procedúry.

Kde budete spať?

Rodinná chalupa ponúka ubytovanie v zrekonštruovaných a príjemne zariadených izbách, ktorých je tu celkom 6. Izby majú kapacitu 2 - 6 osôb, nájdete v nich pohodlné postele, skriňu, posedenie a vlastnú kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa môžete tešiť na bohaté raňajky vo forme bufetu. V chalupe je navyše k dispozícii vybavená kuchynka (chladnička, mikrovlnná rúra, varná kanvica), takže si tu môžete pripraviť aj niečo dobré na jedenie.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnite si vo wellness centre s vírivkou a infra saunou. Užite si tiež masáž, esenciálny kúpeľ, škoricový zábal alebo pivný kúpeľ.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii vnútorný detský kútik a vonkajšie detské ihrisko.

Niečo naviac

Využiť môžete spoločenskú miestnosť s televíziou, mini biliard, mini futbal a posilňovňu (posilňovací stroj, rotoped).

Chalupa Sofie

Chalupa Sofie

Oudoleň 151 , Oudoleň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
KH Relax s.r.o. IČ: 28549295


+420 737 999 310

chalupasofie@seznam.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 9:30
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
50 m
Zjazdovka
11 km